Afgelopen week… #17

zfhahf

Iedere week, op zondag, maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Wat ik (onder anders) gegeten heb:
Op Koningsdag haalden we Chinees. Heerlijk vind ik dat, maar we doen het niet zo vaak. Maar dat geeft niet, dan blijft het ook iets bijzonders. Verder aten we heel normaal. Spinazie, verse boontjes, worteltjes. En we hadden weer eens een grote pan met groentesoep gemaakt.

Wat ik gedaan heb:
Gewerkt, vrijdag was mijn laatste dag. Ik kreeg nog een mooie bos rozen mee. Verder heb ik natuurlijk Koningsdag gevierd en verder heb ik deze week eigenlijk niks bijzonders gedaan.

IMG_3802

Aantal stappen gezet volgens de Breeze-app:
24189

Wat me blij maakte:
Alle leuke kinderen en gezellige mensen op Koningsdag, mijn leuke (nu ex-)collega’s, het heerlijke weer, de appelbloesem en de eerste bloemetjes aan mijn aardbeienplantjes.

Wat ik aan sport gedaan heb:
Teleurstellend weinig eigenlijk. De wekelijkse training ging niet door in verband met Koningsdag. Ik heb wel een paar keer een wandelingetje gemaakt en losse oefeningen gedaan.

Waar ik over schreef:
Ik liet jullie weten hoe mijn Koningsdag was, vulde de vragen in die bij de Evaward horen, deelde mijn maandelijkse doelen, en deelde weer eens leuke links.

Hebben jullie een leuke week gehad?

8 gedachtes over “Afgelopen week… #17

  1. Voor zover ik weet, heb je mijn week al gelezen en gezien vandaag 😉

    Klinkt ook bij jou weer als een heerlijke week, en was jij nu ook wat door de war, dankzij Koningsdag? hahaha

    Op naar de volgende week X

    Like

  2. Leuk! Wel jammer van je laatste dag natuurlijk. Ik duim nog steeds voor een leuke uitdaging voor je 🙂 Mijn week was niet zo super, ik had een beetje een baalweek, geen idee waarom. Vooral veel geluierd op momenten wanneer dat kon.

    Like

  3. Chinees! ❤ Ik eet het jammer genoeg alleen bij mijn ouders omdat ik het niet voor mezelf af ga halen, maar je hebt helemaal gelijk dat het juist net een beetje extra bijzonder is als je het niet zo vaak eet!

    Like

Klets gezellig mee

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.