Afgelopen week #14

Iedere week, op zondag, maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Wat ik (onder andere) gegeten heb:
Bonen, spinazie, heerlijke zelf samengestelde salades voor de lunch en spaghetti. Lief maakt echt de allerlekkerste spaghetti, dus dat is altijd een feestje.

Wat ik gedaan heb:
Ik had een volle werkweek, dat komt niet zo veel meer voor de laatste tijd, want zo druk is het niet. Verder ben ik druk geweest met het verzinnen van interviewvragen, volgde ik nog een praktijkles en liep ik mijn eerste hardloopevenement.

IMG_3678

Aantal stappen gezet volgens de Breeze app:
26797. Op de dag van het hardlopen tikte ik bijna de 12.000 aan!

Wat ik aan kilo’s en centimeters verloor:
Hadden jullie hem al gemist? Ik heb besloten om niet meer iedere week te gaan wegen. Ik heb een tijd gehad dat ik me iedere dag woog, daarna een tijd dat ik mijn kop in het zand stak en me helemaal niet woog, en toen begon ik met eens in de week. Maar ik vond dat ik er nog te veel mee bezig was, dus nu doe ik het nog maar eens in de twee of drie weken. Geeft rust. En nu het antwoord op de vraag: sinds de laatste keer -1 kilo.

Wat me blij maakte:
Het mooie weer, veel uren kunnen maken, gezelligheid met collega’s, leuke berichten krijgen, de finishboog in zicht hebben, bijna 200 volgers, Nijmegen by night, klussen, leuke dingen te bloggen komende week, blije konijnen, leuke post.

IMG_3679

Wat ik aan sport gedaan heb:
De training ging niet door omdat het Pasen was, maar ik heb een klein stukje buiten kunnen skaten. En ik heb natuurlijk hardgelopen.

♥ Wat ik gewonnen heb:
Twee kaarten voor het Fabulous Women Event.

Waar ik over schreef:
Ik schreef een artikel over wat me een tijdje geleden overkwam, bedankt nog voor alle lieve reacties hierop. Verder gaf ik een derby-update, deelde ik manieren om je water een smaakje te geven en natuurlijk had ik op zaterdag weer enkele links voor jullie.

Hoe was jouw week?

12 gedachtes over “Afgelopen week #14

 1. Die weegschaal, weet je dat ik er helemaal geen heb? In eigen huis? Ik herken het zo, dagelijks wegen, dan eens per week, bla, nu weeg ik mij misschien zo’n 4x per jaar, als ik bij mijn ouders ben en vermoed dat ik of aangekomen ben of juist afgevallen, ik blijf aardig hangen nu, en ik vind dat prima!

  Mijn week was vol met leuke dingen net als bij jou, goed van die Run, dat zal ik je nooit nadoen 😉 Echt chapeau! Mijn dochter is geweest het was pasen natuurlijk, heel rustig gebleven, heerlijk. Fysiotherapie met 2x sportuurtje, vriend opgezocht en zo nog veel meer, zelf ook bezoek gehad, allebei heerlijk onverwacht, gisteren en vandaag mijn ouders 😀

  Like

 2. Leuk! Echt super dat je je eerste hardloopevenement hebt gelopen. Ik volgde je blijkbaar nog niet via bloglovin, dus dat doe ik even dan ben je weer dichter bij die 200 😀

  Like

 3. BAM dag kilo, heerlijk veel stappen gezet en een run gedaan…
  je zit in een goede flow…

  Spaghetti, zo lekker, ik wilde dat van het weekend ook eten maar het werk macaroni, hahhaha

  Like

 4. Goed dat je je niet elke dag weegt. Als ik aan het lijnen ben kan ik dat nooit laten… Nu heel slecht bezig, dus durf er sowieso niet meer op, haha!

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.