Afgelopen week #13

Iedere week, op zondag, maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Wat ik (onder andere) gegeten heb:
Vrijdag aten we vis, met doperwten. Gisteren waren we ongepland ontzettend laat thuis, te laat om nog de lasagne te maken die we gepland hadden, dus aten we alleen het gehakt, met wat aardappelkroketjes en groente uit een potje. Niet ideaal, maar het smaakte prima. De rest van de week aten we normaal hoor.

Wat ik gedaan heb:
Werken, veel huishoudelijk werk, van die rotklusjes waar ik het vrijdag over had. De keukenkastjes opgeruimd, we hebben de tuin bewerkt met de hogedrukspuit, dat soort dingen. Ik heb wat gekleurd en genoot van de storm, toen ik eenmaal binnen zat. En we hebben een gezellig zussendagje gehad. Verder heb ik niet veel bijzonders gedaan.

IMG_3635

♥ Aantal stappen gezet volgens de Breeze app:
21257

Wat me blij maakte:
Het mooie weer, onverwachts een lunchpakketje krijgen omdat ik op zaterdag moest werken, het resultaat van alle rotklusjes en natuurlijk paaseitjes!

♥ Wat ik aan sport gedaan heb:
Zo sportief als mijn vorige week was, zo slecht was het deze week. Halverwege de derbytraining plofte ik op de bank omdat er iets geks gebeurde met mijn knie. Aan het eind van de training was hij ook iets groter dan aan het begin… Gelukkig is het weer over, maar ik heb verder wel even rustig aan gedaan en alleen losse oefeningen gedaan en een wandeling gemaakt.

Waar ik over schreef:
Ik vulde de Something About Food-tag in, blikte terug op maart en stelde nieuwe doelen op voor april, maakte een wishlist voor als we ooit de badkamer gaan verbouwen, schreef een kletsblogje en ik had nog een stapel leuke links voor jullie.

Hoe was jullie week?

18 gedachtes over “Afgelopen week #13

 1. Oei dat is niet best dat je knie dik werd. Toch beetje overbelast misschien. Op dat moment het beste dat je gestopt bent. Ik geniet ook altijd van de storm! Wel alleen als ik niet weg moet hoor.. wat een contrast met het mooie weer hè!

  Like

 2. Dat was weer een heerlijke week voor jou, en ik vind hem mooi geworden die kleurplaat 😀
  Wie weet ga ik vandaag ook weer eens wat doen op kleurgebied 😉

  Mijn week was eigenlijk als altijd, leuk, genoten, zelfs met de storm, gesport, zelfs teveel vrijdag, lol…

  Ik wens jou nog een hele fijne tweede paasdag toe!

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.