April mini-bucketlist: Hello spring!

april-baby-names-girls
http://www.babynameslog.com

Aan het begin van iedere maand maak ik een mini-bucketlist met doelen die ik de komende maand wil behalen. Ook blik ik terug op de doelen van de vorige maand. Kijk je met me mee?

Wat het terugblikken betreft kan ik heel kort zijn: maart was hopeloos. Maar zo erg vind ik het helemaal niet, ik heb wel een erg leuke maand gehad, waarin ik nou eenmaal even andere prioriteiten had.
Ik wilde de administratie opruimen, een keer buiten skaten, twee boeken lezen en tien kilometer wandelen gedurende de maand. Dat laatste is wel gelukt. Het buiten skaten is een paar keer bíjna gelukt. Als het mij uit kwam werkte het weer niet mee, en als het mooi weer was kon ik niet gaan. De administratie ligt er nog steeds hetzelfde bij en ik heb misschien een kwart boek gelezen. Gaat goed met de challenge voor 2015!

Voor april heb ik natuurlijk ook weer een lijstje met doelen:

♥ 2 boeken lezen, dat  zou deze maand wel moeten lukken, ik heb er nog genoeg.

♥ 15  kilometer wandelen

♥ Minder laptoppen. Ik zit al de hele dag achter de computer. In de ochtend voordat ik ga werken zet ik de laptop al niet meer aan, en dat geeft me eigenlijk een fijne rustige ochtend, dus dat bevalt goed. Maar het mag best nog iets minder eigenlijk.

Heb jij doelen voor de komende maand?

13 gedachtes over “April mini-bucketlist: Hello spring!

 1. Dat kan ik dus niet he, doelen stellen op zo’n korte termijn, zeker niet de boeken lezen, daar ben ik op school al achter gekomen ooit. Boekenwurm die ik was, moest verplicht boeken lezen en dan nog van een lijst ook, en dan dat verslag maken. Kwam ik met boeken aan, had ze gelezen, kreeg ik te horen in de brugklas, ‘ja maar, dat boek is pas voor het examenjaar bedoeld….’ En zo ging dat maar door, en dus werd mijn liefde voor boeken minder en minder. Heb na het examenjaar zeker 2 jaar amper meer een boek aangeraakt zelfs.

  En dat is nog altijd zo, ik lees graag, maar wel in vrijheid, wanneer het uitkomt en ik er zin in heb. Niet als een doel zoals jij het stelt, deze maand ga ik… haha

  Verder heb ik geen doelen deze maand, behalve meer orde brengen, ontbijten, maar zelfs dat, is niet een doel wat ik moet halen, ben ik niet zo goed in.

  En daarom heb ik des te meer bewondering voor mensen als jij, die dat wel kunnen!

  Like

 2. Soms heb je inderdaad andere dingen te doen. Ook oké.
  Ik wil ook weer meer lezen. Zo fijn, ik heb nu een heel goed boek dus hopelijk heb ik dat eind deze maand uit… 😉

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.