Kletsblogje #1

IMG_3583Ik had de newsflash alom dingen te delen waar ik geen aparte blogpost aan ging besteden, maar eigenlijk vind ik een kletsblogje voor deze random dingen veel leuker dan een opgesomd rijtje met nieuwtjes. Dus bij dezen komt de newsflash te vervallen, voortaan maak ik er kletsblogjes van.
Ik wil trouwens sowieso eens gaan kijken naar de categorieën hier, ik heb er zo veel, en ik kan het volgens mij veel overzichtelijker indelen. Maar ik hik er ook een beetje tegenaan om daar aan te beginnen, het is bijna zeven jaar aan blogs wat hier op staat. Maar binnenkort ga ik er eens goed voor zitten.
Over ergens tegenaan hikken gesproken, volgende week heb ik mijn eerste hardloopevenement ooit. Het is een zogenaamde ‘fun run’, er is geen tijdsregistratie, het is geen wedstrijd, het gaat om de beleving en de ervaring. En toch poep ik zeven kleuren van de zenuwen, ik heb er zelfs over gedroomd gisteren. Nergens voor nodig hoor, ik mag er een uur en een kwartier over doen. Ik bedoel, kom op, als ik de hele afstand zou wandelen ben ik nog sneller. Maar ik heb er wel ontzettend veel zin in.
We hebben deze week ook uitgebreid opgeruimd in de keuken. Alle kastjes zijn leeg geweest en we hebben er veel uit gehaald. En we hebben alles veel handiger ingedeeld, opeens hebben we veel meer ruimte in de keukenkastjes. Zo fijn, je zou bijna denken dat het lente is. In de tuin zijn we ook aan de slag geweest, alles is weer schoongespoten met de hogedrukspuit. Ik vind het echt een verschrikkelijke klus, maar gelukkig vond Lief het niet zo erg. En het resultaat van zulke rotklusjes is altijd zo mooi.
Vinden jullie het ook zo leuk om af en toe gewoon naar nutteloze maar grappige of schattige plaatjes te kijken op internet? Dierenplaatjes, autocorrectfails, de vondsten van Taalvoutjes, ik kan me er uren mee vermaken.
Morgen moet ik nog een dagje werken, en dan heb ik weekend, uiteraard ben ik tijdens de Paasdagen wel vrij. Maar omdat ik morgen wel vroeg op moet ga ik afsluiten en slapen. Fijn weekend!

15 gedachtes over “Kletsblogje #1

 1. leest ook lekkerder voor mij, gewoon zo lekker een eind wegkletsen!
  en dat gevoel na een dag opruimen en schoonmaken herken ik ja… heerlijk!

  Like

 2. Kijk, dit is een blogpost naar mijn hart, gewoon je gedachten laten gaan, van alles vertellen en genieten.

  Het komt amper meer voor dat ik zelf echt over internet waaier om dat soort dingen te zoeken, ik laat anderen dat doen op Fb, en dan kan ik weleens blijven hangen door meer te kijken en te zien, maar nee dus. Ik blog weer en heb genoeg blogs te lezen elke dag, dat is al tijdrovend ook weer om bij te blijven. 😉

  Ik wens jou een heel fijn weekend toe, en ja die rotklussen betalen het beste uit als je ze eenmaal hebt gedaan!

  Like

 3. Wat een leuke post! Heerlijk om te kunnen lezen. Wat leuk dat je aan een hardloop ‘wedstrijd’ mee doet. Ik kan me voorstellen dat je zenuwachtig bent (zou ik ook zijn haha), maar ik zou zeggen, geniet er vooral lekker van!

  Like

 4. Gezellig zo’n kletsartikel. Ik zou ook dromen van zo’n wedstrijd. Toch wel spannend. Jaaaa, de keukenkastjes in en uitruimen en schoonmaken. Dat is altijd een superresultaat. Ga ik ook doen binnenkort! Fijne paasdagen!

  Like

 5. Ik hik precies tegen het zelfde, maar ruim 7 jaar sorteren, of opnieuw een naam geven (slik)
  Die run gaat echt helemaal goed komen, zo stoer dat je het gaat doen…

  Vandaag is het prachtig weer, nu zou ik best wat ik de tuin moeten doen maar er is geen beginnen aan

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.