Afgelopen week #8

Iedere week, op zondag, maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel gewicht ik verloren ben of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Wat ik (onder andere) gegeten heb:
Eigenlijk heb ik deze week niks bijzonders gegeten. Ik heb het ook heel slecht bijgehouden eigenlijk, ik weet alleen nog dat het vrij standaard maaltijden waren.

♥ Wat ik gedaan heb:
Ik heb gewerkt, liet mijn verstandskies trekken en begon met een nieuw projectje waar ik jullie alles over ga vertellen als het af is. Tipje van de sluier: er zijn vissen bij betrokken. En ik begon met de yourdailyphoto-challenge van Liliane.

IMG_3434

Aantal stappen gezet volgens de Breeze app:
23102, deze week kreeg ik het voor het eerst voor elkaar om op een lange kantoordag meer dan 5000 stappen te maken.

Wat me blij maakte:
Mijn nieuwe project, Lief die me ontzettend helpt om alles daarvoor in orde te maken, zon en langere dagen.

Wat ik aan sport gedaan heb:
De wekelijkse derbytraining, ik heb weer een rondje hardgelopen, een fijne lunchwandeling gemaakt en deed losse oefeningen.

♥ Wat ik las:
Ik las ‘Misschien wel niet’ uit.

Wat ik aan kilo’s en centimeters verloor:
Slechts een halve centimeter helaas.

IMG_3450

♥ Wat ik kocht:
Hout, kleine doe-het-zelf-dingen, een bak. Oh en een paar nieuwe skates. Iets met een buitenkansje, en ze zijn zo mooi, en ze zitten zo lekker!

Waar ik over schreef:
Ik ontving een Liebster-award en beantwoordde de vragen die me gesteld werden, schreef over mijn verloren verstandskies, deelde een recept voor een gezonde portobello-pizza, ging verder met de letter H van mijn persoonlijke alfabet, en natuurlijk had ik weer een aantal leuke links om met jullie te delen.

Hoe was jouw week?

18 gedachtes over “Afgelopen week #8

 1. Nu ben ik wel heel benieuwd naar je nieuwe project. Ik vind het altijd zo leuk dat je je stappen bijhoudt, heb je een bepaald doel?

  Ik had deze week een, voor mijn doen, drukke week. Daar ga ik de komende dagen lekker van bijkomen

  Like

 2. Ooh leuk, skates! Dat is een goed idee zeg, ik ga ook weer skaten! 🙂 Gezond en kei leuk om te doen. Een halve centimeter is inderdaad beter dan niets, maar ik kan me wel voorstellen dat je op een gegeven moment meer verwacht! Ik ken er nog zo een (*fluit) hihi. Ik ben dit weekend naar Amsterdam geweest. Wat hebben we genoten. Nu wel heeeeel moe en een beetje ziekjes, dus ik ga zo maar op tijd naar bed!

  Like

 3. Een halve centimeter is toch een halve centimeter, het is beter om langzaam af te vallen om het dan voor altijd kwijt te zijn, dan snel 😉 trust me!

  De daily foto challenge, dat klinkt wel goed, ik ga eens even kijken, en mijn afgelopen week? Bestond uit weer leren ontbijten, gaat nog niet heel erg goed. Weer mijn projecten van schilderen en tekenen op te pakken, erg beangstigend eigenlijk, maar gisteravond moest ik toch de eerste streken weer op doek zetten, vandaag daar maar eens verder mee aan de slag.
  En vooral opruimen en schoonmaken, dankzij een ex vriendin, of 2 eigenlijk, kwam ik niet meer aan mijzelf en mijn eigen huisje toe, nu dit opgelost is, had ik er eindelijk tijd voor. Ik heb maar liefst 5 zakken met kleding en spullen mee kunnen geven aan mijn Iraanse buurman voor zijn vrienden weer die het goed kunnen gebruiken.

  Like

 4. wat goed zeg ik koop veel op bodyenfit.nl en dan vooral de shakes die vullen erg en vervangen een hele maaltijd! dan is je trek weg en verlies je geen spieren ik doe nu ook de kyla workouts om sterker te worden en dat mijn buik strakker word en benen!

  Like

 5. Ik ben ook benieuwd naar je projectje. En wat al gezegd is, een halve centimeter in een week is best goed. Ik ben zelf helaas alleen maar aangekomen. Had dat ook wel verwacht, want ik had ontzettend veel gesnoept.

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.