Maart mini-bucketlist: They see me rollin’…

CIMG0549Aan het begin van iedere maand maak ik een mini-bucketlist met doelen die ik de komende maand wil behalen. Ook blik ik terug op de doelen van de vorige maand. Kijk je met me mee?

♥ Ik wilde de core-stability challenge afmaken. Hoewel ik wel flink getraind heb moet ik eerlijk zeggen dat ik niet het hele schema heb afgewerkt.
♥ Ik wilde mijn legpuzzel afmaken en beginnen met een nieuwe. Dat is gelukt, sterker nog, de nieuwe is ook al bijna af!
♥ Ik wilde minimaal twee boeken lezen. Dat is gelukt, ik las ‘Misschien wel niet’ en ‘In mijn dromen’.
♥ Ik wilde in de ochtend voor mijn werk niet meer de laptop aanzetten maar iets anders gaan doen als ik tijd over had. Dat is gelukt en het is heel goed bevallen, dus dat ga ik lekker volhouden.

Tijd voor de doelen voor maart:

♥ Ik wil minimaal een keer buiten gaan skaten, op mijn rolschaatsen dan he, niet op mijn inlines. “Help, een losliggende stoeptegel/takje/loslopende mensen aah!”

♥ Ik wil de administratie opruimen. Ik vind het zo’n rotklus, in al die tijd dat ik samenwoon heb ik nog nooit iets weggegooid en ik zie er als een berg tegenop om het allemaal uit te zoeken. Maar het moet toch maar een keer gebeuren, het wordt alleen maar erger als ik er niks aan doe…

♥ Ik wil nog minimaal twee boeken lezen.

♥ Ik wil minstens tien kilometer wandelen. Het weer wordt weer beter, tien kilometer moet makkelijk te doen zijn.

Hebben jullie nog doelen voor deze maand?

22 gedachtes over “Maart mini-bucketlist: They see me rollin’…

 1. Leuk deze lijst.
  Ik heb ook al heel lang niet meer gerolschaatst. Moet ik ook weer eens gaan oppakken.
  Maar eerst wil ik weer een beetje conditie krijgen met het hardlopen. Want door tijdgebrek en het slechte weer ben ik daar een aantal weken mee gestopt.

  Like

 2. Altijd heerlijk als je je doelen hebt gehaald. Zelf doe ik niet zozeer aan korte termijn doelen, maar dat heeft alles te maken met mijn fibromyalgie, soms moet ik 10 passen terug maken en mijn rust nemen waar ik dan doelen heb staan, die dan weer gaan frustreren omdat… hahaha ja erg ingewikkeld hoe onze psyche werkt, daarom zie ik per dag, en als iets mij echt irriteert, zoals vandaag de keuken, en ik voel mij goed, dan ga ik er gewoon voor.

  En lange termijn doelen heb ik dan wel, maar of die uitkomen is nog maar de vraag in dit leven 😉

  Like

 3. Mijn doel: mijn favoriete blogs weer lezen. Niet denken dat ik het druk heb met andere dingen, maar gewoon tijd vrijmaken om te genieten van de verhalen van mensen die alles zo goed kunnen verwoorden.

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.