Mijn persoonlijke alfabet: H

letter-146002_640In mijn persoonlijke alfabet ga ik het hele alfabet af en geef per letter een aantal woorden die op mij slaan. Deze keer is de letter H aan de beurt.

Hardlopen – Tja, vorig jaar rond deze tijd had ik nog geen flauw vermoeden dat ik dit nu ging zeggen, maar hardlopen is heerlijk. Ik heb in de winter niet veel gelopen, omdat ik het ontzettend druk had met werken en het donker en de kou niet echt motiverend waren, maar nu het weer wat langer licht en wat minder druk is is de motivatie weer helemaal terug.

Helpen – Deze mag niet in het rijtje ontbreken. Ik help een ander graag, ben er graag voor een ander. Soms cijfer ik mezelf een beetje te veel weg, maar ik heb in al die jaren wel steeds meer geleerd om ook aan mezelf te denken.

Huisdieren – Wat mij betreft is een gezin niet compleet zonder huisdieren. Dat is overigens absoluut geen oordeel naar de mensen die om wat voor reden dan ook geen huisdieren willen, maar ik zou niet zonder kunnen of willen. Sommige mensen beweren dat dieren niks beseffen of begrijpen, ik denk dat dieren soms meer aanvoelen en begrijpen dan mensen.

Advertenties

17 gedachten over “Mijn persoonlijke alfabet: H

Voeg uw reactie toe

  1. Wat een leuk artikel! Ik vind het onwijs knap van je dat je telkens de motivatie kunt opbrengen om te hardlopen, je schrijft zelfs zo gemotiveerd dat je mij ook stimuleert om het meer te gaan doen!

    Like

  2. ik ben meer van het stevig doorwandelen met camera en zo nu en dan dus foto’s schieten. Ik ben dan ook een zwemster en dat betekent dat je lichaam anders is opgebouwd vaak, althans, dat vertelt mijn fysiotherapeut, ik mag niet eens rennen of hard lopen.

    Huisdieren, mits je de middelen hebt om het echt goed te verzorgen horen ze er zeker bij, ik heb ooit de keuze moeten maken om tijdelijk huisdierloos te zijn, maar gelukkig kwam er jaren later weer een kat, ik ben een echt kattenmens. Honden hou ik ook wel van, maar dan voor zo nu en dan als oppas van vrienden of familie.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: