Afgelopen week… #7

Iedere week, op zondag, maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel gewicht ik verloren ben of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Wat ik (onder andere) gegeten heb:
We maakten weer een keer chili con carne, dat was lang geleden! Verder aten we onder andere sperziebonen, spinazie en boomstammetjes.

Wat ik gedaan heb:
Ik heb veel gewerkt en ben naar de huisarts geweest. Daarover valt nog niet veel te vertellen, ik heb nu een doorverwijzing voor de KNO arts. Ik was een halve dag vrij en deed lekker rustig aan in huis en ik bezocht met ons team mijn eerste roller derby wedstrijd. Op de tribune hoor! En ik maakte deze week maar liefst twee kleurplaten af. Oh, en ik maakte in een verveelbui selfies met één van de schattigste konijnen van het land.

IMG_3402

Aantal stappen gezet volgens de Breeze-app:
18814, niet bijzonder veel helaas.

Wat me blij maakte:
Heel veel gezelligheid, een bos mooie tulpen op tafel, de dagen worden weer langer, de zon schijnt weer vaker, ik heb zin om weer in de tuin aan de slag te gaan en ik had deze week zomaar extra tijd voor mezelf.

IMG_3404

Wat ik aan sport gedaan heb:
Wat losse oefeningen uit de corestability challenge, de wekelijkse derbytraining, een stevige maar korte wandeling en losse oefeningen.

Wat ik las:
De Viva, en ik maakte een begin in ‘Misschien wel niet’, die ik kreeg van Jacqueline, nog bedankt!

IMG_3403

Wat ik aan kilo’s en centimeters verloor:
Helaas helemaal niets.

♥ Wat ik kocht:
Een pak nieuwe stiften, want mijn vorige stiften waren al leeg. Een mooie bos tulpen, die wilde ik al zo lang halen maar het kwam er steeds niet van. En ik kocht dankzij de spaaractie van de supermarkt een fantastische dubbelwandige theepot.

Waar ik over schreef:
Ik schreef een openhartig stuk over mijn nachtelijke zagerij, liet zien wat voor leuke post ik had gekregen, reviewde mijn favoriete schrijfprogramma, plaatste de laatste opdracht van Pluk het Geluk en had natuurlijk nog wat leuke links om met jullie te delen.

Hoe was jullie week?

20 gedachtes over “Afgelopen week… #7

 1. De tulpen hebben het hier helaas niet lang overleefd. Onze kat Charlie vond ze veel te lekker smaken. Nu andere bloemen in huis gehaald en deze vind hij blijkbaar minder smakelijk. 😉

  Like

 2. lekker een halve dag vrij…
  welke stiften heb je gekocht, mijne beginnen ook vreemd te doen nu..
  Ik heb sinds vorige week een stappen teller in mijn zak zitten, en het valt me echt tegen hoe weinig stappen ik zet…
  toch is de afstand van kantoor naar huis iets meer dan ik dacht 😉

  Like

  1. Ik had eerst die van de wibra, maar die waren heel snel leeg dus dat zou ik niet doen. Nu heb ik die van de action, 3 cent duurder, maar er zitten meer stiften in. Of ze langer mee gaan merk ik vanzelf, het blijven natuurlijk goedkope stiften…

   Geliked door 1 persoon

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.