Pluk het Geluk: durven, dromen, doen!

imagesdagSaskia heeft een nieuw project bedacht, pluk het geluk. Je kunt je eigen geluk vinden in wat je hebt, door te genieten van kleine dingen in je leven. Het gras is namelijk niet groener aan de overkant, het is groener daar waar je het water geeft.
Zolang het project duurt zal er wekelijks een post verschijnen met dit thema. Dit is de vijfde en laatste opdracht uit de reeks. Saskia, bedankt voor dit mooie project!

Dromen
Iedereen heeft wel dromen, voor de toekomst of voor zichzelf. Mijn bekende dromen zijn nog altijd om mijn eigen salon te kunnen openen en om een boek uit te brengen. Of het liefst meerdere zelfs.
Daarnaast droom ik van een mooie toekomst, kinderen, een gezond gewicht en een puppy. De laatste is een droom die misschien wel heel binnenkort uit komt.
En natuurlijk heb ik ook kleinere dromen. Wedstrijden skaten, hardloopwedstrijden, nog een keer naar Londen, en Parijs, een parachutesprong. Ik heb niet voor niets een bucketlist gemaakt.

Durven
Durven is lang een groot issue geweest in mijn leven. Qua ‘dingen doen’ durfde ik (en nog steeds) heel veel. Ik ben nooit bang geweest voor de tandarts, niet voor hoogtes, niet voor spinnen of voor andere dingen waar veel mensen bang voor zijn.
Maar onder dat masker van stoere allesdurver zat een onzeker meisje, bang om zichzelf te zijn, bang om mensen toe te laten. Er stond een stevige muur omheen.
Gelukkig kan ik tegenwoordig zeggen dat ik ook op dat gebied meer ben gaan durven. Niet dat ik nooit meer onzeker ben, maar ik ben de laatste jaren enorm gegroeid op dat gebied. En daar ben ik trots op. Ik hoef me niet te verstoppen, ik mag er zijn, net als jij!

Doen
Ik ben druk bezig met mijn opleiding zodat ik daarna naar mijn salon toe kan werken. Ook schrijf ik mijn boek, al zou ik er meer tijd aan willen besteden dan ik op dit moment doe.
Ik loop hard, ik skate, ik probeer gezond te eten. Het komt vast goed met mijn dromen.

 

14 gedachtes over “Pluk het Geluk: durven, dromen, doen!

  1. Wat een mooie invulling! Ik vond je durf stukje vooral erg mooi om te lezen!
    Jij komt er wel, succes met alles.

    Ik wil je bedanken voor je super toffe invullingen en de deelname aan dit project!<3 Laten we met z'n alle ons eigen gras groen houden.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.