Uit de brievenbus: #secretvalentijn en post van Anna

Vrijdag mocht ik weer leuke post ontvangen: Nicole en Anita bedachten #secretvalentijn, een swap met valentijnspost. Verschillende bloggers deden mee aan het project, en op valentijnsdag mocht ik dan mijn envelopje openmaken. Mijn kaartje kwam van Whitney. Erg leuk, ze had echt haar best gedaan om er iets moois van te maken. Bij het kaartje zat een recept voor maizenakoekjes, die ga ik zeker uitproberen binnenkort.

IMG_3313     IMG_3312

Zelf had ik voor #secretvalentijn een envelop gestuurd naar Marij. Helaas heeft zij hem niet ontvangen, hij is waarschijnlijk verloren gegaan in de post. Ik ga nog een nieuwe sturen, in de hoop dat deze wel aan zal komen.

Ook ontving ik, al iets langer geleden, post van Anna. Zij riep Project Post-it in het leven en ging brieven schrijven naar mensen die zich via haar blog konden aanmelden.
Als postliefhebber hoefde ik hier natuurlijk niet lang over na te denken, ik schreef me in. Je kon nog een onderwerp opgeven waarover de brief moest gaan, maar ik had aangegeven dat ik me zou laten verrassen. Dus kreeg ik een brief over verrassingen. Erg leuk.

IMG_3311

16 gedachtes over “Uit de brievenbus: #secretvalentijn en post van Anna

 1. Enorm leuk concept!
  Ik ben nu zelf ook enorm veel bezig met ‘snailmail’ dus moest jij eens zin hebben om een kaartje te sturen van waar jij woont (aangezien ik postkaartjes verzamel met steden), zéker een mailtje sturen dan 😀
  Ik schrijf zelf ook enorm graag kaartjes en brieven (en ontvang ze natuurlijk ook graag, haha) dus stuur gerust je adres eens door in mail als je eens wil verast worden!

  (mijn blog: http://dewereldvanalexandra.wordpress.com)

  Like

 2. Wat jammer zeg dat hij niet aangekomen is, ontzettend lief dat je er nog eentje gaat sturen! Ja het post it project van Anna is leuk, nu gaat ze het iets anders aanpakken. Doe je nog een keer mee?

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.