Afgelopen week… #3

Iedere week, op zondag, maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel gewicht ik verloren ben of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Wat ik (onder andere) gegeten heb:
We maakten stamppot met andijvie, ik plunderde er weer vrolijk op los in de saladebar op het werk en we haalden een avond Chinees. Toevallig aten we de dag daarna niet thuis en kregen we mie en ik at het lekkerste broodje shoarma ooit. Met een heleboel sla.

Wat ik gedaan heb:
Werken, bijna iedere dag. Ik bezocht een crematie, ging voor het eerst in mijn leven naar de Primark en ik heb veel kunnen doen in huis. Ik maakte ook een kleurplaat af en kreeg de balen van de goedkope stiften die na vijf kleurplaten al leeg zijn. En ik kreeg een kaartje wat ik pas volgende week open mag maken.

IMG_3126

Aantal stappen gezet volgens de Breeze-app:
18903, beter dan vorige week.

Wat ik gekocht heb:
Mijn aankopen bij de Primark liet ik vrijdag al zien. Daarnaast heb ik een foamroller besteld, daarover zal ook nog een post verschijnen als ik hem heb.

Wat ik aan sport gedaan heb:
Derbytraining en losse oefeningen van 30 day challenges. En ik heb een heerlijke wandeling gemaakt.

Wat me blij maakte:
Dat ik wat meer rust had deze week. Het wordt rustiger op het werk en dat is te merken aan mijn energielevel. Ik werd ook blij van de sapjes die in de aanbieding waren in de supermarkt. Zelf een sinaasappel persen doe ik regelmatig, maar appel-peer-frambozensap, dat maak je toch niet zo snel zelf. En mijn traveling notebook kwam thuis.

Wat ik aan kilo’s en centimeters verloren ben:
Geen kilo’s, maar ik zit in mijn feestweek. Wel een centimeter, dat brengt de totaalstand op 1,5 kilo en 4 centimeter.

Waar ik over schreef:
Ik vulde de Pluk het Geluk-vragenlijst in, liet delen zien van mijn Traveling Notebook, liet weten wat ik vond van ‘Schrijven, kreng!’, en vertelde over mijn eerste keer naar de Primark.

Hoe was jullie week?

17 gedachtes over “Afgelopen week… #3

  1. Ik ben ook pas begonnen met kleuren voor volwassenen, ik vind het super leuk 🙂 Welke stiften heb je gebruikt? Dan weet ik dat ik die niet hoef te halen 😉

    Like

  2. Leuk overzicht zeg. En spannend hoor, zo’n geheimzinnige envelop 😉
    Mijn week bestond uit werken, kokkerellen, bankhangen, lezen en ik heb ook lekker gekleurd. Ik gebruik trouwens de stiften van Stabilo. Wel aan de dure kant, maar super fijn om mee te kleuren.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.