Mijn Primark-ontmaagding

Ongelofelijk he, maar je leest het echt goed hoor. Ik was dus nog nooit bij de Primark geweest. Omdat ik vanmiddag toch in de stad moest zijn waagde ik me aan aan bezoekje, want ik was toch al lang nieuwsgierig.
Gelukkig viel het mee met de drukte. Er waren wel veel mensen, maar ik kon overal goed bij en van dringen was geen sprake. Misschien had ik me de drukte sowieso wel erger voorgesteld dan het zou zijn, ik dacht een beetje aan de ‘drie dwaze dagen-drukte’, maar dat viel dus reuze mee.
Het eerste wat me opviel was een klein hoekje met leuke sportkleding. Nu was ik eigenlijk ook nog op zoek naar nieuwe sportkleding, en het hoekje zat meteen bij de ingang, dus geen wonder dat ik dat als eerste zag.
Ik kocht een mooie halflange sportbroek met opvallende print en twee sporttops. Bijkomend pluspunt van de tops is dat ze ook nog een stukje ‘versteviging’ hebben bij je borsten.

IMG_3116IMG_3117

 

 

 

 

De tops hebben me drie euro per stuk gekost, en de broek was mijn duurste aankoop, hij kostte negen euro.
Verder kocht ik nog drie shirtjes, leuk voor in de zomer, maar ook nu draagbaar onder een jasje.

IMG_3118IMG_3120IMG_3121De eerste twee shirts kostten ook drie euro per stuk, de laatste was vijf euro. Tot slot kon ik het natuurlijk niet laten om even op de schoenenafdeling te kijken, ik blijf tenslotte een vrouw met een schoenentic. Deze knalroze exemplaren verdwenen ook in mijn mandje.

IMG_3115

Ze kostten slechts vijf euro. De totale schade? Eenendertig euro, ik ben goed geslaagd. Maar de massahysterie die er onder sommige mensen bestaat, die begrijp ik niet echt.

32 gedachtes over “Mijn Primark-ontmaagding

 1. Ik ben ook nog nooit bij de primark geweest. Als ik erveen tegenkom en het is niet te druk, zal ik een poging wagen.
  Leuke aankoopjes. Sporttopjes voor drie euro is altijd leuk!

  Like

 2. Ik ben er een keer geweest, omdat een vriendinnetje van me er PER SE naartoe moest. Nooit weer, verschrikkelijk vond ik het. Het shirtje met het katje is wel leuk trouwens!

  Like

 3. Ik ben er een keer geweest in Venlo. Wij zijn toen eigenlijk alleen maar op de kinderafdeling geweest en hebben daar wat voor Bjarne vandaan gehaald. Maar voor onszelf was er geen tijd om te kijken. Al vraag ik me af of ze wat voor ons hebben. Maar goed, dat zien we misschien wel een keer.

  Like

 4. Leuke aankopen! Ik ben al meerdere malen bij Primark geweest, soms vind ik de producten fantastisch, andere keren vind ik er bijna niks 🙂

  Like

 5. Wat een leuke spullen! Ik vind de primark op zich wel een leuke winkel maar ik kan het er lang niet altijd vinden. Sommige mensen komen terug met tassen vol geweldige spullen en ik loop altijd na een halfuurtje de winkel weer uit ahha

  Like

 6. Leuke shirtjes! Ideaal inderdaad, ook voor nu ergens onder. Ik ben er vorige maand ook pas voor het eerst geweest. Ik moet zeggen, ik vond het wel leuk om te neuzen, maar ik ga met hetzelfde gemak naar de Hema of Miss Etam. Zo spectaculair vond ik het niet.

  Like

 7. Heerlijk zo goedkoop shoppen! Ik snap de massahysterie ook niet. Vind de primark heel fijn qua prijzen en ik vind er altijd wel wat leuks, maar over het algemeen hebben ze toch vrij standaard kleding.

  Like

 8. Wat een koopjes! Hoewel ik elke dag (als ik moet werken dan) langs de Primark kom, kom ik er echt nooit binnen. Maar je hebt wel leuke dingen gekocht dus misschien moet ik het toch ook maar weer eens proberen 😉

  Like

 9. Nou, ik ben welgeteld 1 keer in die winkel geweest sinds hij hier geopend is. Ik heb elke verdieping gehad samen met man en zoonlief en we liepen uiteindelijk de winkel uit zonder dat we ook maar iets gekocht hebben. Dat was eenmalig en nooit meer. Totaal niet onze stijl winkel en we konden er dan ook echt niet slagen.

  Like

 10. Bij zo’n prijzen gaan mijn oren altijd klapperen. Hoe kan men zo goedkoop iets verkopen? Dan stel ik mij vragen over de kwaliteit en de rechtvaardigheid bij het maken van die kleding. Dus ik begrijp die hype ook niet echt. En ik denk niet dat je mij daar over de vloer zal zien komen…

  Like

 11. Leuke koopjes! Zag dat ze in Nijmegen de sport kleding inderdaad naar het hoekje vooraan hadden geplaatst en de kerst/gala kleding was verdwenen. Ik vind de primark vooral erg leuk voor de prijsjes en lekker snuffelen. Al koop ik er vooral sokken 🙂

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.