Random wishlist

Hoe tevreden je ook bent met alles wat je bezit, (bijna) iedereen kan nog wel wensen bedenken. Vandaag deel ik mijn wishlist met jullie.

♥ Een Nike Fuel Band. Eerst wilde ik eigenlijk de Garmin Vivofit als activiteitenmeter, maar zeg nou zelf, dit is toch een plaatje? Ik wil dan wel meteen de luxe (en dus duurdere) editie van de Fuel Band, en helaas is hij voorlopig even ver boven mijn budget.

♥ Het kleurboek voor volwassenen. Deze wil ik al een tijd graag hebben, en hoe meer kleurplaten ik voorbij zie komen op blogs en op Instagram, hoe meer ik het wil hebben. Beide delen graag!

♥ Het boek van Rens Kroes, regelmatig zie ik op verschillende blogs heerlijke gerechten voorbij komen die gebaseerd zijn op dit boek of uit dit boek komen. Inmiddels ben ik wel zo nieuwsgierig dat ik het boek ook graag wil hebben.

♥ Een puppy!

♥ Een gitaar. Ik wil graag gitaar leren spelen, maar dan is het wel handig om eerst een gitaar te hebben.

Wat staat er nog op jouw verlanglijstje?

 

19 gedachtes over “Random wishlist

 1. Een hangstoel waarin ik pas (zie mn blog) en een tablet. En die hond heb ik al! Hij is nu door de kamer aan het sjezen met een lege plastic fles, want dat kreukelt zo lekker.

  Like

   1. Dat is vreemd, ze staan er toch echt allemaal nog… Je bent ook de eerste die ik erover hoor, en heb een paar uur geleden ook nog reacties gehad op oudere berichten…

    Like

   2. Niet jij, maar Pippi 🙂 Op jouw weblog is alles nog te zien! Ik klikte op de naam van Pippi. Als het goed is stond mijn reactie ook aan die van haar vast?

    Like

   3. Dat is vreemd- ik heb het al redelijk vol geschreven!
    Oh, wacht, ik sta vast aangemeld met mijn Google account of zo. Mijn site heet meducijn.
    Succes met je lijstje- ik ga proberen er iets anders op te zetten dan nagellak:)

    Like

   4. De link van je naam ging naar je gewone wordpress-site, niet naar je eigen domeinnaam. Maar jenn heeft de goede link al doorgegeven, dus ik ga straks even lezen 🙂
    Ik heb zelf vooral eten en benodigdheden voor mijn hobbies erop gezet. En dingen die zo doorgesleten zijn dat ik een vervanger wel kan gebruiken ondertussen 🙂

    Like

 2. Ik kwam dit tegen op een ander blog, en zat me maar af te vragen wat ik zelf zou willen. Geen idee! Nu lees ik jou blog en weet ik meteen twee dingen die ik al heel lang wil (en blijkbaar was vergeten): Een volwassene kleurboek en een acoustische gitaar! 😀

  Like

 3. Ik zou het boek van Rens Kroes ook nog wel willen hebben, ben er echt benieuwd naar! 😀 Op mijn wishlist staat de kaptafel van ikea haha, maar waar ik die kwijt moet.. ach ooit komt die er in ieder geval haha

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.