De Sunshine Blogger Award

sunshine-awardDoor Jacqueline van Een Beetje Stoer werd ik genomineerd voor de Sunshine Blogger Award. Dankjewel voor de nominatie!

Ook bij deze award horen een aantal regeltjes:

1. Show het logo van de Award
2. Uit jouw waardering naar de blogger toe die jou heeft genomineerd
3. Deel 7 feitjes over jezelf
4. Nomineer 15 bloggers die je bewonder en link naar hun site
5. Contacteer de 15 gekozen bloggers en laat ze weten dat ze zijn genomineerd!

7 feitjes over mij:
1. Ik heb een afschuwelijke ‘nou-doe-ik-het-niet-meer’-tic. Vreselijk, zo puberaal, ik haat die tic echt. Ik had het als kind al, als ik iets wilde doen, en iemand anders zei voordat ik het gedaan had tegen mij dat ik het moest doen, dan deed ik het niet meer. Vroeger deed ik het ook echt niet meer. Tegenwoordig zet ik me er wel overheen en doe ik het alsnog, maar vaak wel met een chagrijnig hoofd en een grom. Heel volwassen. En ja, vroeger heeft dit me wel eens situaties opgeleverd waar ik spijt van heb.
2. Vroeger spaarde ik parfumflesjes. Ze stonden allemaal uitgestald op een grote plank in mijn kamer. Ik spaar al lang niet meer, maar mijn verzameling ligt nog altijd in dozen bij mijn ouders, omdat ik het niet over mijn hart kan verkrijgen ze weg te doen.
3. Hoewel ik niet altijd even blij ben met mijn lijf heb ik nog nooit moeite gehad met een bikini. Als het uitzicht je niet bevalt dan kijk je de andere kant maar op!
4. Ik huil heel snel. Al bij het zien van een zielig reclamespotje (die ezeltjes bijvoorbeeld, aaaw, zo zielig…), dan voel ik soms de traantjes al in mijn ooghoeken prikken. En dat komt niet in iedere situatie even goed uit.
5. Vroeger moest ik er helemaal niks van hebben, maar ik kijk al jaren trouw bijna iedere avond GTST. En als ik een avond mis, dan kijk ik het ook nog terug via uitzending gemist.
6. Ik werk altijd heel netjes en zorgvuldig, maar in mijn privé leven ben ik een enorme chaoot.
7. Stiekem heb ik best nog wat boeken in de kast staan waar ik nog niet aan toe gekomen ben om te lezen. Soms koop ik sneller dan ik lees. Het worden er wel steeds minder, want ik heb steeds meer tijd om te lezen en minder geld om nieuwe boeken te kopen.

Ik vond het nog behoorlijk lastig om zeven feitjes te bedenken over mijzelf. Veel dingen weten jullie al, maar misschien heb ik hier nog iemand mee verrast.

Dan mijn nominaties. Ik volg best veel blogs en ik weet ook dat sommige mensen de nominatie al eens hebben ontvangen. Er zijn zoveel leuke blogs dat ik onmogelijk iedereen in het zonnetje kan zetten. Voor nu kies ik ervoor om degenen waarvan ik weet dat ze de award al hebben gehad niet nog eens te nomineren. Eigenlijk vind ik dat jullie allemaal een nominatie verdienen, misschien moet ik eens een serie maken met blogs die ik graag lees. Interesse in nieuw leesvoer, iemand? De blogs die ik deze keer nomineer zijn:

1. Manon – Happily Healthy. Manon blogt over gezond eten en bewegen, met een persoonlijk tintje.
2. Nicole – Woorden uit mijn broekzak. Nicole is terug van weggeweest, en haar blog is alleen al vanwege de geweldige tags heerlijk om te lezen.
3. Linda – Mamaliefde. Ik volg niet veel mamablogs, maar deze lees ik met veel plezier, omdat het niet alleen interessant is voor mede-mama’s.
4. Eline – From fat to fit. Eline blogt over haar gastric bypass. Ik heb bewondering voor haar kracht en de openheid waarmee ze blogt.
5. Yvonne – GoYvon. Yvonne woont in China en ik vind het altijd erg leuk en interessant om haar belevenissen te lezen.
6. Saskia – Images & Words. Ik volg Saskia nog niet zo lang, maar haar persoonlijke blog is zeker een aanrader.
7. Dina – Dinastie. Dina’s persoonlijke blog heeft een groen tintje en een gezonde dosis humor. Heerlijk om te lezen en er komen regelmatig inspirerende artikelen voorbij.
8. Jorien – Tres adorable. Jorien is bekeerde moslima en ze blogt over haar leven, maar ook over mode, beauty en fotografie. En ze deelt regelmatig heerlijke recepten.
9. Patricia – Patricia neemt je mee. Patricia schrijft niet per se vaak, maar wat ze schrijft is leuk om te lezen en voor veel mensen herkenbaar.
10. Tamara – Typisch Tam. Tamara schrijft op haar persoonlijke blog leuke blogs over haar leven.
11. Pippi – Meducijn. Pippi schrijft over nagellak, zegeningen en stukjes uit haar leven.
12. Sanne – Wat dan nog wel. Sanne blogt over lactosevrij eten, hardlopen en haar leven.
13. Luna – Leesdame. Ik lees heel graag en veel, maar ik volg maar weinig boekenblogs. Maar dit is er één van.
14. Anouk – Groentje Gezond. Anouk blogt ook over een gezonde levensstijl. Regelmatig komt er een lekker en gezond recept voorbij, en soms gaat ze een maand lang een gezonde uitdaging aan.
15. Peggy – Peggy’s Pastime. Zij deelt dagelijks een mooie foto, maar deelt ook graag heerlijke recepten.

Voel je vooral niet verplicht om er iets mee te doen, maar geef hem zeker door als je wil!

16 gedachtes over “De Sunshine Blogger Award

  1. Leuke feitjes hoor. Dat van het huilen en de boeken heb ik ook. Mijn laptop staat vol met ongelezen boeken en ook in mijn boekenkast staat een flinke collectie boeken die ik nog wil lezen.
    En huilen… bij ons zit dat in de familie. We worden ook wel ‘familie Douchekop’ genoemd, haha. 🙂

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.