The thankful project #3

thankful+project+prompt+list+pngEerder plaatste ik de eerste twee delen van The Thankful project. Vandaag is hier het derde en laatste deel. Lees  hier ook deel 1 en deel 2.

21. Something that’s easy to take for granted – Het leven in het algemeen. Iedere dag doen we onze ogen open en wacht er weer een nieuwe dag op ons. Het is zo gewoon, maar het kan ook zo voorbij zijn. Levens die plotseling ophouden, of na een lange strijd. Dagelijks vechten mensen voor hun leven, letterlijk of figuurlijk. Het leven is niet vanzelfsprekend, maar vaak zien we dat wel zo.

22. An expectation – Ik heb snel hoge verwachtingen van mezelf, en ik ben blij dat ik dat steeds meer los kan laten.

23. Something you’ve seen – Ik heb heel veel mooie plaatsen gezien, binnen en buiten Nederland. Ik ben graag buiten en hou van de schoonheid van de natuur.

24. A physical trait you have – Ik mis helaas het gen om alles te kunnen eten en toch slank te zijn. Maar aan de andere kant, hoe gezond ben je van binnen als je allerlei ongezond voedsel naar binnen werkt? Waar ik wel blij mee ben zijn mijn ogen en mijn haar, en ik ben best sterk fysiek gezien.

25. Something you know – Ik ben blij met alles wat ik geleerd heb. Leren en nieuwe kennis vergaren doe ik graag, en alles wat je leert kun je ooit gebruiken.

26. Criticism you recieved – Al een paar jaar geleden is mij verteld dat ik wat aanweziger zou mogen zijn. Hoewel ik dat toen verschrikkelijk vond, ben ik daar achteraf wel dankbaar voor. Het is een trigger geweest om mijn onzekerheid te lijf te gaan. Als niemand het gezegd had was ik nu misschien nog steeds wel onzichtbaar.

27. A simple pleasure – Een fijne wandeling, een mooie bloem in de tuin, onze konijnen die gek doen, een leuke serie kijken, een fijn boek, ik kan altijd ontzettend genieten van kleine dingen.

28. Free day, write about what you want – Een bedankje voor alle lieve mensen in mijn leven. En natuurlijk voor jullie, lieve lezers!

6 gedachtes over “The thankful project #3

  1. Het is niet verkeerd om hoge verwachtingen van jezelf te hebben, dat heb ik zelf ook. Door deze hoge verwachtingen probeer ik mezelf telkens weer uit te dagen om deze verwachtingen waar te maken. Dat lukt niet altijd, maar als dit wel het geval is, geeft dat weer een extra boost. En als het niet lukt, dan proberen om het los te laten inderdaad!

    Like

  2. Wat een mooi project, echt mooie puntjes om even bij stil te staan. Tegen mij word ook vaak gezegd dat ik aanweziger mag zijn en wat minder stil, maar ik denk dat dat gewoon bij me hoort. Als ik iemand beter leer kennen dan durf ik pas dat drukke gekke meisje te laten zien. x

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.