The thankfull project #2

thankful+project+prompt+list+pngVorige week plaatste ik deel 1 van The thankful project. Nu is het tijd voor het tweede deel.

11. Something you were taught – Eigenlijk ben ik dankbaar voor alles wat ik mag leren. Maar één van de belangrijkste dingen is wel dat ik geleerd heb dat ik altijd mezelf mag zijn.

12. An opportunity – Dan ga ik voor de kans die ik heb gekregen om vrijwilligerswerk in Polen te gaan doen. Een geweldige ervaring die ik nooit zal vergeten.

13. An ability – In het eerste deel kwam ‘a talent’ al aan bod, dus ik vind het een beetje flauw om hier weer schrijven neer te gaan zetten. Dus ik ga voor het vermogen om zoveel mogelijk positief te blijven.

14. A blessing – Mijn hele leven is een zegen, ook al heeft het zoals bij iedereen ups en downs.

15. An annoyance – Een irritatie waar ik dankbaar voor ben? Dat klinkt een beetje tegenstrijdig, vind je ook niet?

16. Something you own – Ik vind het een beetje beledigend om ze te betitelen als ‘iets’ wat ik bezit, maar ik geniet iedere dag weer van onze konijnen.

17. A room – Ik ben het meest in de woonkamer. Daar is het gezellig, dat hebben we samen ingericht met onze meubels, uitzicht op de tuin en, daar zijn ze weer, de konijntjes, en alles binnen bereik.

18. A choiche – Ik kan zo geen specifieke keus bedenken, maar iedere keus is er denk ik één om dankbaar voor te zijn. Ofwel omdat het ontzettend goed uitpakte, ofwel omdat je er van geleerd hebt.

19. A book – Ik lees heel veel, en ook veel verschillende genres, dus ik heb écht niet één lievelingsboek. Ik ben dankbaar voor boeken in het algemeen.

20. Something About Your Significant Other Or Best FriendIk heb meerdere vrienden en vriendinnen, en ik ben voor iedereen dankbaar. Maar mijn allerbeste vriend is toch, heel cliché misschien, Lief, degene met wie ik alles kan delen, kan lachen en huilen, degene die na al die tijd nog steeds geen genoeg van me heeft ondanks mijn minder leuke kanten, degene met wie ik nog heel veel van mijn leven hoop door te brengen.

 

2 gedachtes over “The thankfull project #2

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.