Sharing Saturday #11

OrchideeHet is weer zaterdag, tijd voor al weer de elfde Sharing Saturday. Ook deze week heb ik weer een aantal leuke dingen om met jullie te delen.

22 fantastische lifehacks. Met de plakkerige zijde van een post-it je toetsenbord schoonmaken, dat is toch geniaal gevonden?

♥ Tot en met 31 juli is Sims 2 gratis te downloaden. Hier wordt uitgelegd hoe het werkt.

Dit filmpje hebben jullie wellicht al gezien, hij is volgens mij half Facebook over gegaan. Maar omdat ik hem zo mooi vind deel ik hem toch: een Duitse student vraagt aan een dakloze of hij zijn emmer even mag lenen.

♥ Er leeft een mooi initiatief op Instagram: maak een foto van jouw hand met de tekst ‘your hand here’, om een symbolische cirkel te maken rondom de slachtoffers en nabestaanden van de vliegramp met de MH17. Er zijn al meer dan 800 foto’s. Met de hashtag #circlearoundmh17 kun je ook een hand geven en de cirkel nog groter maken.

♥ Nog een mooi filmpje: een bejaarde man laat zien hoe goed hij nog kan dansen.

♥ Weer zoiets moois: de doodzieke Danny krijgt duizenden kaarten voor zijn zesde verjaardag.

♥ Een testje: wat voor kleur heeft jouw aura? Die van mij is roze.

♥ Eindelijk is hij er dan: de officiele trailer van de veelbesproken 50 Shades of Grey. Wat vinden jullie ervan?

♥ Als je deze zomer niet op vakantie gaat kun je het altijd nog faken. De Fakation-trend levert vermakelijke foto’s op.

♥ Tijd voor schattige kattenplaatjes: 30 katten die op hun baasje wachten.

4 gedachtes over “Sharing Saturday #11

  1. Ik heb de boeken nooit gelezen, dus kan over de trailer ook weinig zeggen. Leuke links weer. Van Instagram wist ik niet. Had al wel een paar foto’s gezien en nu begrijp ik hoe het zit. Mooi!

    Like

  2. Ik zag inderdaad dat je de sims 2 nu gratis kon downloaden! Leuk voor degenen die deze nog niet hebben. Ik wacht nog even op de sims 4 🙂

    Ook heb ik de trailer van fifty shades gezien. Ik heb de boeken niet gelezen, ook omdat het verhaal me niet echt aanstaat. Het begin van de trailer vond ik wel aardig, maar toen de attributen er bij kwamen wist ik dat het niet mijn soort film is.

    Wat vind je zelf van de trailer?

    Like

Klets gezellig mee

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.