#100happydaysofjennn, 1-16

Zoals ik al schreef doe ik mee met 100 Happy Days. Iedere dag plaats ik een foto op Instagram van een klein geluksmomentje op de dag. Ik had aangegeven dat ik af en toe een update zou gaan geven op mijn blog. Hier komt de eerste update, dag 1 tot  en met 16.

100happy

1. Ik had een bos hele mooie gerbera’s op tafel staan. De kleur vind ik super.
2. Een grote pan met soep, heerlijk.
3. Het was 20 graden buiten!
4. Rijden met open raam. Gewoon omdat het kon, het was heerlijk.
5. Lekker chillen op de bank, serie kijken.
6. Genieten van Jillz Red.
7. Een lekkere smoothie als ontbijt. Een banaan, een kiwi en een scheutje yoghurt in de blender, heerlijk.
8. Een lekkere wandeling gemaakt. Let niet op de roze sokken.
9. “Just what the hack am I supposed to do with these? I requested minions of darkness and you sent fluffy jellybeans”. Ik moest er om lachen.
10. De tulpenboom staat in bloei na een jaar kaalheid!
11. Lekker met een tijdschriftje in de tuin zitten.
12. Ingeloot voor de Vierdaagse!
13. Een heerlijke douche na een lange dag.
14. Mijn schatje Snowy.
15. Lekkere bananenpannenkoekjes als ontbijt. Blijft toch een van mijn favorieten.
16. Even lekker spierpijn kweken met Blogilates.

7 gedachtes over “#100happydaysofjennn, 1-16

  1. Als ik ooit door de Happy Challenge geraak, ga ik dit ook eens doen. Tof om zo eens stil te staan elke dag bij geluksmomentjes, anders gaan we daar toch maar gewoon aan voorbij. Die van die kat met haar minions heb ik ook ergens zien passeren, super hé 😉 ? Snowy ziet er ook een schattig beestje uit :-).

    Like

  2. Oh superleuk!
    Ik vind je roze sokken trouwens helemaal tof! 🙂 I love pink…
    Zelf doe ik ook mee met #100happydays, ik heb het gekoppeld aan mijn #365dagendankbaar project. Ik zit nu op dag 40 :-). Elke avond plaats ik er eentje op mijn facebookpagina (www.facebook.com/wonderliciousnl).

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.