Kun je 100 dagen achtereen gelukkig zijn?

Dat was de vraag die me gesteld werd toen ik voor het eerst keek op 100happydays.com. Via een Facebookgroep kwam ik de site tegen geloof ik. ‘Weer zo’n massaal iets’, dacht ik in eerste instantie.
Maar gaandeweg kwam ik dit op steeds meer blogs tegen. 100 Happy Days is gericht op kleine geluksmomentjes. Het is de bedoeling dat je iedere dag een foto deelt van iets waar je die dag gelukkig van werd. Dat kan op Instagram, Twitter, Facebook of elders.
Ik vond het idee wel leuk, maar zag het minder zitten om de zoveelste te worden die erover ging bloggen. Niet bijzonder origineel vond ik nog. Maar alle foto’s die op verschillende blogs verschenen waren zo leuk, ik werd er inderdaad vrolijk van. En zo kwam het dat ik me acht dagen geleden alsnog geregistreerd heb om mee te doen.
De foto’s plaats ik op Instagram, dus wie me daar volgt heeft vast al het een en ander voorbij zien komen. Maar het is zo leuk dat ik het jullie ook niet wilde onthouden. Dus toch een blogje.

instaIk ga er niet dagelijks over bloggen, maar misschien dat ik nog één of meerdere keren een update ga geven op mijn blog. Hier zijn in ieder geval al vast een paar van de foto’s die ik gemaakt heb. Wil je de rest ook zien? Volg me dan op Instagram. Als je speciaal op zoek gaat naar deelnemers van de challenge kun je zoeken op #100happydays. Ik ben daarnaast ook te vinden onder mijn eigen hashtag, #100happydaysofjennn.

Doe je ook mee?

9 gedachtes over “Kun je 100 dagen achtereen gelukkig zijn?

  1. Oh wow, hier word ik wel erg blij van. Maar ik heb geen twitter of Instagram of zo. Dan zou ik er misschien toch dagelijks of wekelijks een blog aan gaan wijden. Oh …. ik vind het wel heel erg leuk…. JAAA ik doe mee!

    Like

  2. Ja ik ben er bekend mee! Ik vind het een leuke challenge. Misschien moet ik er ook maar eens mee beginnen 🙂 Ik ga je even volgen op instagram!

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.