Bedankt allemaal, het duimen heeft geholpen!

122-vierdaagseGisteren las ik al dat er een recordaantal inschrijvingen was, de kans om te worden ingeloot is nog nooit zo klein geweest als dit jaar. Een ruime zevenduizend mensen moesten vandaag helaas teleurgesteld worden, en omdat de kans zo klein was, had ik me er al redelijk op ingesteld dat ik daarbij zou horen.
Maar toch was het nog even spannend. Toen ik via Twitter las dat de eerste gelukkigen en ongelukkigen al bericht hadden gehad ging ik toch wel op het figuurlijke puntje van mijn stoel zitten. Maar het mailtje bleef uit.
Maar om half 5 kwam dan toch het verlossende woord: ik ben ingeloot! Ik mag weer meelopen!

17 gedachtes over “Bedankt allemaal, het duimen heeft geholpen!

 1. Gefeliciteerd!!
  Ik vind het echt supppper voor je!
  En dan nu voorbereiden en lopen, lopen en lopen…
  Ik mag hem ook weer lopen dit jaar; dus misschien zien we elkaar; of kunnen we elkaar zelfs ontmoeten en stukjes samen lopen..

  Loop je ook wandeltochten als voorbereiding?
  (of weet je misschien er nog mooie/leuke tochten?)

  Sorry voor mijn vele vraagjes… Ik ben een beetje nieuwschierig..
  Liefs Sharon

  Like

  1. Ja lijkt me leuk. Ik loop wel wandeltochten, maar ga ook veel gewoon zelf op stap. Kom je een beetje uit de buurt van Nijmegen? Ik wil in ieder geval de bosbesjestocht gaan lopen in mei. En er zijn nog wel een paar leuke tochten in de buurt die ik wel wil gaan doen.

   Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.