Tag | My life in 20 questions

Het is al weer een hele tijd geleden dat ik een vragenlijstje invulde op mijn blog, en eigenlijk zie ik ze bij anderen ook niet zoveel meer verschijnen. Jammer wel, want ik vind ze meestal leuk om te lezen en om in te vullen. Deze tag vond ik bij Patricia, wie hem bedacht heeft is helaas onbekend.

Foto door Markus Spiske op Pexels.com

1.Favorite color?
Dat ligt er helemaal aan waarvoor. Roze en paars vind ik mooi, ,maar dat zie je in huis bijvoorbeeld niet terug, want daar heb ik liever neutrale kleuren. In mijn kledingkast vind je juist best veel donkere kleuren, maar dat zou ik ook niet per se mijn lievelingskleur noemen.

2.Favorite number?
73, al sinds mijn kindertijd en ik heb geen idee waarom.

3. Dream career?
Vroeger wilde ik heel graag zangeres worden, maar helaas durf ik niet te zingen in het openbaar dus dat is hem nooit geworden. Daarnaast natuurlijk schrijfster.

4. Where do you see yourself living when you’re on your own?
Ik heb al een fantastische plek om te wonen. Rustige buurt, lekker aan de rand zodat ik zo het bos in kan wandelen als ik dat wil, groot genoeg voor ons tweeën en de hondjes en een fijne tuin, ik hoef niet per se iets anders. Al lijkt het me stiekem ook best wat om helemaal off the grid te gaan en zelfvoorzienend te leven in de natuur.

5. Favorite way to travel?
Met de benenwagen! Maar voor verder weg is dat natuurlijk niet zo handig, dus daarvoor toch mijn blauwe racemonster.

6. What do you do in your free time?
Schrijven, lezen, tekenen, wandelen, zwemmen, films en series kijken, suppen, heb ik teveel hobby’s? Nee joh!

7. Favorite clothing stores?
Meestal ga ik naar de eenmanszaak van een goede kennis. Zij verkoopt kleding die niet zo dertien in een dozijn is en ze heeft bijna altijd wel leuke dingen in mijn maat. Voor schoenen idem maar dan bij een andere kennis. Online shop ik graag bij Bonprix, en ook bij MS Mode kan ik meestal wel slagen. Maar eigenlijk koop ik helemaal niet zo vaak kleding, ik doe mijn best om alleen dingen te kopen die ik echt veel draag en die lang meegaan.

8. Who would you like to see in concert?
Nightwish staat al jaren hoog op mijn wensenlijstje. P!nk en Adele zou ik ook graag een keer live willen zien.

9. Favorite tea blend?
Dat wisselt echt met de week, ik vind zo veel lekker. Ik houd alleen niet zo van zoethout, anijs en mintsmaakjes uit een zakje. Verse muntthee vind ik dan wel weer erg lekker.

10. Do you collect anything?
Vroeger verzamelde ik parfumflesjes, ik denk dat die verzameling zelfs nog wel ergens op zolder bij mijn ouders te vinden is. Tegenwoordig verzamel ik Disneyfilms op dvd.

11. I can’t sleep without?
Ik heb ontdekt dat je als je maar moe genoeg bent uiteindelijk toch wel slaapt, zelfs als je vergaat van de pijn. Maar ik slaap toch echt moeilijker zonder vriendlief en de hondjes.

12. If you were given a milion dollars all for yourself, what would you do with it?
Sowieso een ballonvaart! Dat heb ik altijd gezegd, als ik ooit een smak geld krijg is dat het eerste wat ik doe. Maar dat is natuurlijk maar een schijntje van een miljoen, haha. En verder, ik heb echt geen idee. Een paar mooie reizen maken denk ik. En misschien toch dat off the grid plekje realiseren als tweede huis ofzo?

13. Favorite make-up brand?
Heb ik niet echt.

14. Favorite treat to eat?
Chips, chocola, popcorn, kaas.

15. What is your favorite season?
Ik ben echt een zomermens. Maar ieder seizoen heeft zijn charme natuurlijk.

16. Do you sleep with doors open or closed?
Kastdeuren absoluut dicht, de ingang staat eigenlijk altijd open.

17. Why did you start blogging?
Ik zag een stukje van iemand die een blog had in een tijdschrift en ik dacht ‘dat wil ik ook!’ En zo geschiede. Dat is wel een jaar of 18 geleden inmiddels denk ik.

18. Do you have any magazine subscriptions?
Op het moment niet. Ik neem wel eens een tijdelijk abonnement via Groupon bijvoorbeeld, en vroeger had ik een abonnement op de Yes.

19. What were you doing at 12AM last night?
Snurken

20. Favorite perfume?
Heb ik ook niet…

2 gedachtes over “Tag | My life in 20 questions

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.