Gelezen | Sportschool trilogie van Renée Olsthoorn

De 23-jarige Veerle bezoekt al jaren trouw haar sportschool als er een vacature komt. Ze solliciteert en wordt prompt aangenomen als baliemedewerker én Zumba-instructrice. Nice, nu kan ze sporten én geld verdienen! Met haar zonnige, empathische karakter wordt Veerle al snel een soort vertrouwenspersoon voor de sportschoolbezoekers. Maar haar eigen leven heeft ze niet zo best op orde… Hoe goed je advies aan anderen ook is, je eigen leven beoordelen is een stuk lastiger.

Na het boek van Jessica Pan had ik nog volop tijd over in mijn Kobo plus abonnement, dus ik kon nog meer boeken lezen. Ik had zin in feelgood, en al snel viel mijn oog op deze trilogie van Renée Olsthoorn. Ik had nog niet eerder iets van haar gelezen, dus ik was erg benieuwd.
De sportschool-serie bestaat uit drie boeken, Vraag het aan Veerle, Niemand zoals Zoë en Plankgas, Sabine! De serie gaat over een groep vrouwen die elkaar leerden kennen bij de zumbalessen op de sportschool en vriendinnen werden. Het is een heerlijke feelgoodserie, en ik vond het jammer dat het bij drie boeken stopte. Ik had het leuk gevonden als er ook verhalen waren over de rest van de vriendinnengroep.
De serie is niet alleen maar zoetsappig, ook heftige situaties worden niet uit de weg gegaan. De boeken zijn vlot geschreven. Aan humor ontbreekt het niet, maar waar nodig is het ook serieus. Zoals veel boeken in dit genre zijn ze een tikje voorspelbaar, maar dat was niet storend.
De sportschool-serie is een fijne serie, een aanrader als je van feelgood houdt.

Een gedachte over “Gelezen | Sportschool trilogie van Renée Olsthoorn

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.