KreaDoe lentefestival 2023

Afgelopen weekend was het KreaDoe Lentefestival. Tot nu toe was ik alleen in het najaar al eens naar KreaDoe geweest, en dat is altijd leuk, dus ik was benieuwd naar de voorjaarseditie. Toen ik van de Jaarbeurs een uitnodiging kreeg hoefde ik daar dan ook niet lang over na te denken.

Deze beurs bezocht ik op uitnodiging van Jaarbeurs Utrecht

Ik was er al op tijd, ik was toch al vroeg wakker en ik vind het altijd wel fijn om een hele dag voor me te hebben, dan hoef ik me nooit te haasten. Ik begon dus met een rustig rondje door de hallen. Ik had van tevoren geen speciale aanbiedingen gespot, en ik had ook nog niet echt uitgebreid gekeken wat er allemaal te zien en te doen was.
Het eerste wat mij opviel was dat de beurs inderdaad kleiner was dan die in het najaar, maar dat had ik van tevoren al gelezen. In plaats van drie hallen waren er twee, en ik had ook het idee dat het allemaal wat ruimer opgezet was.
Ook vond ik dat er best wel wat standjes waren die wat mij betreft niet op KreaDoe horen. Denk aan Hello Fresh, scheerpads of de Vriendenloterij.
Gelukkig was er ondanks dat wel genoeg te zien en te beleven. De plotterstands waar ik op hoopte waren er, die vind ik altijd erg leuk om inspiratie op te doen. Ik had ook nog een nieuw mesje nodig voor de snijplotter, dus die kon ik zo meteen meenemen, dat scheelt toch weer verzendkosten. Daarnaast kocht ik nog wat folies met een mooie deal.
Naast de verschillende standjes was er natuurlijk ook genoeg te doen. Er waren optredens, je kon verschillende workshops volgen en voor de kinderen was er een meet en greet met Jill en met Kitta. Die laatste kende ik overigens niet, maar ze had een ontzettend lange rij dus ze is vast erg populair. Ik word oud geloof ik, haha. Daarnaast konden de kinderen geschminkt worden en kon je je nagels laten versieren.

Foto door KreaDoe

Ik overwoog nog even om aan de slag te gaan met een ecosysteem, maar de krent in mij vond de workshop toch een beetje te duur. Dat lag aan mij hoor, als je zo’n pot bij een tuincentrum koopt ben je volgens mij meer kwijt, maar toch. De workshop heb ik dus overgeslagen, maar dit is wel iets waar ik me een keer in wil verdiepen en wat ik een keer zou willen proberen.
Wat ik wel jammer vond was dat er maar weinig standjes gericht waren op tekenen. Ik hoopte wat nieuwe inspiratie op te doen en misschien wat leuke dingen te kopen, maar het enige wat ik scoorde was een passer.
Aan het eind van de dag was ik moe maar voldaan, ik heb een leuke dag gehad en weer veel inspiratie opgedaan. Het was weer een erg leuke beurs, al geloof ik wel dat ik hem in het najaar nog leuker vind.

Ben jij al eens op KreaDoe geweest?

Een gedachte over “KreaDoe lentefestival 2023

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.