Tekeningen van februari

Ik pakte mijn tekenspullen er weer eens bij, daar kan ik zo van genieten, maar ik nam er de laatste tijd weer veel te weinig tijd voor. Ik maakte niet veel, maar genoeg om even te laten zien.

Het eerste wat ik maakte was deze valentijnskaart met een knipoog. Volledig gemaakt met zwarte fineliners.

Ik maakte ook een ballonhondje, die zag ik in een creatieve groep op Facebook al meerdere keren voorbijkomen, dus toen er een tutorial voor gedeeld werd kon deze natuurlijk niet uitblijven. Gemaakt met (merkloze) kleurpotloden en een chalk marker van de Action.

We zijn hier al heel vaak geweest, maar ik had nog nooit een huisportretje gemaakt van ons vakantiehuisje. Dat werd natuurlijk hoog tijd. Gemaakt met waterverf en fineliners.

En tot slot deze vrolijkerd, gemaakt naar aanleiding van een challenge. Ik ben niet helemaal tevreden, het is anders geworden dan ik in mijn hoofd had, maar feestelijk is hij wel. Gemaakt met alcoholmarkers en fineliner.

Welke vind jij het leukst?

2 gedachtes over “Tekeningen van februari

  1. Oh wat leuk en creatief gedaan!! Ik vind ze allemaal erg leuk. De hond en je vakantiewoning springen er voor mij het meeste uit. De hond omdat ik hem echt te grappig vind. En de vakantiewoning omdat ik nu benieuwd ben naar meer van die vakantietijd. šŸ˜ƒ

    Geliked door 1 persoon

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.