Maart mini-bucketlist

Februari was natuurlijk de kortste maand van het jaar, dus die is snel voorbij gegaan. Tijd voor een terugblik op de doelen die ik had gesteld voor deze maand, en natuurlijk voor nieuwe doelen voor de komende maand.

Foto door Polina Kovaleva op Pexels.com

In februari wilde ik minimaal 50 kilometer wandelen, en dat is gelukt. Of eigenlijk, ik miste zo’n 500 meter, maar die heb ik er vast ‘off the record’ wel bijgewandeld.
Daarnaast wilde ik beginnen met de moestuin. Ook gelukt. Er staat wat onder glas, ik heb zelfs iets voorgezaaid, en ik heb weer mooie bijzondere aardappelen en zaden besteld.
Tot slot wilde ik iets nieuws proberen op eetgebied, en ook dat is helemaal gelukt. Ik maakte voor het eerst canneloni, het recept komt binnenkort online.

Nieuwe maand, nieuwe doelen:

♥ Lekker doorgaan met wandelen. Ik ben fijn aan het opbouwen, dus ik zet er 10 kilometer bovenop, 60 kilometer voor de komende maand.

♥ De bovenste plank van de kledingkast opruimen. Ik heb de rest al gedaan, maar die bovenste plank, dat zijn de dingen die ik minder gebruik. ‘Kluskleding’, carnavalsaccessoires, maar volgens mij ligt er ook een stapeltje te korte topjes die de kast nooit uitkomen.

♥ Een dagje naar het strand. Ik hoef niet zo nodig op het strand te zijn als het hoogzomer is, ik ga liever op een mooie dag lekker uitwaaien. Nu mogen de hondjes nog overal komen, en er zit deze maand vast wel een mooie stranddag in.

Wat zijn jouw plannen voor de komende maand?

Een gedachte over “Maart mini-bucketlist

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.