Restaurant | Da Geppetto in Maastricht

Toen we een dagje in Maastricht waren ontdekten we min of meer bij toeval het schattige restaurantje Da Geppetto, en dat bleek een schot in de roos. Het restaurant wordt gerund door echte Italianen, en er worden dan ook authentieke Italiaanse gerechten geserveerd.

Het restaurant ziet er van buiten niet zo groot uit, maar van binnen is het ruimer dan het lijkt. Dat doet gelukkig niets af aan de knusse sfeer. Bij binnenkomst krijg je al snel de kaart en kun je iets te drinken bestellen.
De menukaart ziet er goed uit, vol lekkere voor- en hoofdgerechten, soepen, salades en toetjes. Ook vegetarische opties zijn er genoeg.

De eerste keer dat we hier waren ging ik voor de gegratineerde gnocchi met vier soorten kaas. Niet zo’n fotogeniek gerecht, maar het was wel erg lekker. Het was wel erg machtig met al die kaas.

Omdat het zo goed beviel zijn we al een keer terug geweest en deze keer bestelde ik een pizza funghi. Eén van mijn favoriete pizza’s, eenvoudig maar bijna altijd lekker. En lekker was hij zeker. De pizza’s worden gemaakt in een traditionele houtgestookte oven.
Een toetje hebben we nog niet geprobeerd, want we hadden echt genoeg aan een hoofdgerecht, en we zijn allebei best grote eters. Misschien een volgende keer, want we komen zeker nog eens terug als we weer in Maastricht zijn.
Vriendelijke medewerkers, lekker eten en een gezellig plekje, zeker een dikke aanrader als je een keer in Maastricht bent.

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.