Recept | Macaroni met gehakt en groente

Onze meest standaard manier om macaroni te eten, maar ik had blijkbaar het recept nog nooit gedeeld. Voor zover ik weet heeft het geen ‘officiele’ naam, het is niet helemaal macaroni Bolognese. Het is wél een erg makkelijk en lekker recept.

Ingrediënten voor 3-4 personen
250 gram macaroni
175 gram vegetarisch gehakt
1,5 paprika (wij hebben altijd ingevroren paprika per 1,5, maar meer of minder kan ook)
200 gram champignons
1 flinke ui
4 tenen knoflook
1 prei
peper en zout naar smaak
140 gram tomatenpuree
250 gram tomatensaus/pastasaus
geraspte kaas

Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de ui in grove stukken en fruit deze in een bakproduct naar keuze. Snijd de champignons in plakjes en de paprika in blokjes en voeg deze toe. Snijd ook de prei en de knoflook fijn en bak ze mee. Voeg het gehakt toe, dit hoeft alleen op te warmen. Voeg tot slot de tomatenpuree en de tomatensaus en eventueel wat peper en zout naar smaak toe en laat het geheel goed doorwarmen. Serveer de macaroni met de saus en garneer het geheel met geraspte kaas. Dat had ik op de foto nog niet gedaan zie ik, maar zonder is hij eigenlijk niet compleet natuurlijk.

Eet smakelijk!

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.