Kerstpakketten gered via TooGoodToGo

Toen ik op een ochtend toevallig op de app van TooGoodToGo keek zag ik dat ze bij de Makro kerstpakketten aanboden. Ik ken de kerstpakketten van de Makro een beetje (we hebben een pas, en ik loop er altijd graag even langs), en meestal zitten daar wel lekkere bruikbare dingen in.

We haalden vier pakketten voor 5 euro per stuk. Het zijn niet de mooiste foto’s geworden, maar dit hebben we opgehaald:

Pakket 1: koekjes, pinda’s, toastjes, pretzelsticks, bonbons, maar ook soep, croutons, knakworsten, kruidkoek en een mugcake. Drop vinden we allebei niet lekker, maar daar kunnen we wel iemand blij mee maken.

Pakket 2: chips, popcorn, chocola, pretzelsticks, kerstkoekjes, salsa, gluhweinspecerijen, en rijst, rode curry, soepstengels, bessenjam, pannenkoekenmix, karamelsiroop en citroenmayonaise. Die laatste heb ik al geproefd, erg lekker. ik ben ook erg benieuwd naar de gluhweinspecerijen.

Pakket 3: nog meer lekkers. Kerstkoekjes, toastjes, nog een salsa en een citroenmayonaise, thee, satemarinade, nog een rijst en een rode currypasta, soep, karamelsiroop, pannenkoekenmix, meringues en nog een blik knakworsten.

En tot slot pakket 4: met nog een blik knakworsten, nog meer pretzelsticks, meer soep, koekjes en bonbons, nog een rijst en een currypasta, croutons, karamelsiroop, fudge, nog een marinade, een potje olijven en zelfs iets voor de vogeltjes.

De pakketten waren vijf euro per stuk, ik vind dat we daar veel voor gekregen hebben. Het meeste blijft nog lang goed, en eigenlijk alles, behalve de drop en de olijven, wordt door minstens één van ons wel opgemaakt. Het zijn allemaal pakketten die ik wel zou waarderen als kerstpakket.

Ja, we hebben nu voor maanden voorraad aan koekjes, en er zit veel snackerij bij. Maar dat is ook wel weer handig voor mijn verjaardag. Ze zaten ook nog ieder in een handige draagtas, die kunnen we ook altijd wel gebruiken. Ik ben erg tevreden.

2 gedachtes over “Kerstpakketten gered via TooGoodToGo

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.