Wandelen | 42ste WinterWandelSerie Wijchen

De eerste twee tochten uit deze serie moest ik door omstandigheden helaas laten schieten, maar vandaag wandelde ik een mooie route door mijn woonomgeving.

Het weer was fantastisch. Er stond wel een stevige, koude wind, maar het was droog en de zon scheen, heerlijk wandelweer.

De route was volledig door het dorp. Aan de ene kant wel jammer, ik ga graag de natuur in, maar het heeft ook zijn voordelen. Dit gebouw wilde ik al tijden op de foto zetten om te tekenen, maar altijd als ik er langs kom is dat met de auto. Nu heb ik eindelijk mijn foto.

En je komt nog eens op plekken waar je normaal niet komt. Eigenlijk wist ik niet eens dat hier een paadje langs het spoor liep.

Lekker verwaaid, haha. Zoals ik zei, en stond een stevig windje.

Bij een nieuwe start hoort een nieuw wandelboekje. De vorige was al een tijd niet meer gebruikt, hij was gekreukeld, vaal en er is ooit benzine overheen gegaan.

Met uiteraard een stempel van de tocht van vandaag.

En een herinnering. Ik vind dat altijd wel leuk om te bewaren.

Ondanks dat ik voor het grootste deel door het dorp liep vond ik het een mooie tocht. De route was duidelijk aangegeven en alles was prima geregeld. Het was de eerste keer dat ik deze tocht liep, maar vast niet de laatste.

4 gedachtes over “Wandelen | 42ste WinterWandelSerie Wijchen

  1. Ik wandel nagenoeg niet meer. Wat ik jammer vind is dat er hier in de omgeving geen georganiseerde tochten zijn of het zijn er waar je minstens 25 km moet lopen en dat kan ik niet meer. De 10 km valt me al zwaar en 5 km tochten zijn er bijna niet.
    De medaille vind ik prachtig.

    Like

    1. In het wandelboekje staan geen routes, dat is echt een boekje waarin je stempels kan verzamelen en kan bijhouden welke tochten je gelopen hebt. Gezellig! Ik heb zo geen plannen in die richting (is wat ver), maar als je iets leuks weet kom ik gerust een keer die kant op!

      Geliked door 1 persoon

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.