Kerstshow | Tuinwereld Wijchen

Natuurlijk mag een bezoekje aan de kerstshow in onze eigen woonplaats niet ontbreken. De Tuinwereld, en dus de kerstshow, is niet supergroot, maar dat heeft als voordeel dat je er makkelijk even op een avondje, of in dit geval een ochtendje, naartoe kunt gaan.

De Efteling zat hier achter glas, ik vermoed dat deze onderdelen het meest gestolen worden. Jammer dat je zo ook veel minder goede foto’s kunt maken, maar het zag er wel mooi uit.

Spookytown! Het was maar een klein hoekje, maar het spookdorp was opgebouwd. Om aan te schaffen gaat mijn voorkeur toch uit naar de echte kersthuisjes, maar ik vind het altijd wel leuk om te zien.

En natuurlijk ontbrak ook het klassieke kerstdorp niet. Inclusief skihelling uiteraard, en een mierzoet roze hoekje met snoephuisjes.

De kerstman zat al klaar om de kinderen een verhaaltje voor te lezen.

Sinds nog niet zo heel lang kun je ook in het Tuincafé ontbijten. Voor weinig geld heb je een prima ontbijtje. De koffie hoort overigens niet standaard bij het ontbijt.

Die hysterisch roze cadeautjesboom vind ik hartstikke leuk om zo in de winkel te zien hoor, maar eerlijk, wie zet zoiets nou echt in huis?

Tuinwereld is geen groot tuincentrum, en de kerstshow is dan ook niet zo groot of bijzonder dat je er kilometers voor moet gaan rijden, maar als je in de buurt woont: zeker even kijken!

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.