Mijn 9 beste Instagramfoto’s van 2022

Ieder jaar in december deel ik de 9 Instagramfoto’s van dat jaar met de meeste likes. Vroeger had je sites die zo’n overzichtje voor je genereerden, die heb ik tot nu toe nog niet gevonden en ik zoek ze al een paar jaar zelf op. Hier is het overzichtje van afgelopen jaar.

De eerste foto is gemaakt in het ziekenhuis na mijn heupoperatie. Ik was niet verbaasd dat dit de foto was die het meeste likes kreeg.
De tweede foto is een tekening van een kas. Sowieso scoorden de tekeningen hoog, het grootste deel van mijn overzicht bestaat daaruit. Dit was ook voor mij wel één van mijn favorieten.
De derde tot en met zevende zijn ook weer tekeningen. Een servieskast met waterverf, een haasje met oliepastel, en een uilskuiken en mijn ouderlijk huis weer met waterverf. Ik vind het vooral leuk dat mijn ouderlijk huis in het overzicht staat, dat is natuurlijk meer dan alleen een mooie tekening.
De achtste foto is er weer één van mezelf, ik plaatste deze toen ik slaagde voor de opleiding tot pedicure. Een hoogtepuntje, dus die past hier ook prima.
En de laatste is nog een waterverftekening, een zomers hippiecaravannetje.


Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.