Kerstshow | Tuincentrum Daniëls Vlodrop

Naast Tuincentrum Schmitz zit Tuincentrum Daniëls, dus natuurlijk hebben we ook even een paar meter doorgereden om hier een kijkje te nemen. Net als vorig jaar was het weer de moeite waard.

De ingang zag er weer prachtig uit, met al die lampjes, slingers en sterren. De stoelen rechts onderin stonden vrij in het begin van de route, hier kon je in zitten om foto’s te maken. Natuurlijk hebben we ook even een kleine fotoshoot gehouden met de hondjes, leuk voor de kerstkaarten. Ze verkopen hier ook een kerstboomfontein, zo fout dat hij leuk wordt. Als ik een vijver had zou ik stiekem overwegen om hem te kopen.

Het kerstdorp is ook hier niet op de standaard manier gebouwd. De huisjes zijn verdeeld over verschillende bergen, en ze staan hierdoor wat verder uit elkaar. Dat maakt het wel overzichtelijk, en je kunt ieder huisje uitgebreid bekijken. Toch geef ik zelf de voorkeur aan de standaard opstelling.

En ook hier waren weer veel gezellige hoekjes ingericht voor de inspiratie. Ik kan me niet voorstellen dat mensen dat nabouwen in de woonkamer, want wie heeft er zoveel ruimte? Maar het is wel erg leuk om te zien, en ik heb ook leuke ideeën opgedaan voor bijvoorbeeld kerststukjes.

En ze hadden hier chihuahua- en Disneykerstballen! Superleuk, maar wel erg prijzig. Ik heb ze dan ook netjes laten hangen, maar ik heb wel even getwijfeld.

Wat we wel meenamen was dit schattige vogeltje uit de kortingshoek. Veel van de dingen die daar laten hadden wat schade, er miste een adapter, één van de kerstballen in de verpakking was gebroken, of het hert miste een stuk van het gewei, maar met deze was niks aan de hand.

Een gedachte over “Kerstshow | Tuincentrum Daniëls Vlodrop

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.