KreaDoe 2022 met shop- en krijglog!

Na Corona had ik supergezellig zin om weer eens naar KreaDoe te gaan. Even leek de gezondheid nog roet in het eten te gooien, maar op één van de betere dagen was het toch gelukt.

Ik had een persaccreditatie gekregen van de Jaarbeurs, dus onze dag begon met een kop thee in de persruimte. Daar kreeg ik ook mijn toegangskaart, en zo konden we naar binnen.

KreaDoe bestond uit drie hallen creativiteit. Zoals altijd was er op alle gebieden wel wat te vinden.

Het eerste wat ik kocht was een bolletje macramé-touw en een sterretje, om een kerstboompje van te maken. Macramé is nieuw voor me, ik ben heel benieuwd!

Bij de stand van polyestershoppen.nl kon je een gratis goodiebag ophalen, als je die van tevoren had aangevraagd. Daarin zat resin, kleurtjes om toe te voegen, een paar handschoenen, een maatbeker, stokjes en een mal. Een leuk startpakket. Het is alweer een tijdje geleden dat ik hiermee heb gewerkt, maar intussen heb ik weer volop inspiratie.

Bij de stand van Boekenvoordeel kocht ik wat spullen om kerstkaarten mee te maken.

En door het bedrag wat ik uitgaf kreeg ik ook nog een goodiebag, met nog meer kerstdingen, een hobbyzine met herfstthema, een tekenmal, een bolletje touw, en omdat ik lid was van de facebookgroep ook nog een rolletje lint.

Tot slot kocht ik nog een tekenboek. Een review volgt natuurlijk.

Ondanks dat ik me niet top voelde ben ik blij dat ik geweest ben, want het was zeker weer de moeite waard. Tegen drie uur reden we weer naar huis, ik had best nog even willen blijven maar mijn lijf was er klaar mee. Het was een leuke dag, en fijn om tussen al die beroerde dagen toch nog iets leuks te kunnen doen. Volgend jaar weer hoop ik!

2 gedachtes over “KreaDoe 2022 met shop- en krijglog!

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.