Suppen | What’s in my supbag?

Zoals jullie weten maak ik graag een suptochtje. Omdat een goede voorbereiding het halve werk is deel ik vandaag graag wat ik allemaal meeneem op zo’n tochtje.

♥ Mijn SUP board: Open deur natuurlijk, maar die gaat mee, met alle bijbehorende onderdelen. De vin, de peddel, zonder kom je niet ver.

♥ Kajak zitje: Heerlijk voor als je onderweg even zittend verder wil, of voor als het überhaupt nog niet lukt om op te staan.

♥ Enkel leash: Als je wel gaat staan mag deze niet ontbreken. De band gaat om je enkel, en het andere eind maak je vast aan je board. Op die manier blijft je board altijd in de buurt als je valt.

♥ Waterdicht telefoonhoesje: Ideaal, zo kan je met je telefoon in het water vallen of zwemmen, zonder dat deze nat wordt. Je kan nog zo voorzichtig zijn, maar je weet maar nooit.

♥ Iets te drinken en eventueel iets te eten: Afhankelijk van hoe lang je gaat suppen, maar het water waar je op vaart is natuurlijk niet drinkbaar, dus een flesje drinken zou ik altijd meenemen. Iets te eten kan fijn zijn als je langer onderweg bent.

♥ De reservesleutel van mijn auto: Waarom? Daar zit geen elektronica in, dus het is niet erg als deze sleutel nat wordt.

Een gedachte over “Suppen | What’s in my supbag?

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.