Diamond painting | Nina, Macho en Gipsy

Ik was van tevoren een beetje bang dat ik me zou gaan vervelen na mijn operatie. Maar met de tas vol boeken die mijn moeder me bracht en deze enorme diamond painting was daar gelukkig helemaal geen sprake van.

Toen Fotocadeau.nl me benaderde met de vraag of ik een product zou willen reviewen op mijn blog viel mijn oog al snel op de diamond painting dieren, die je kon bestellen met een eigen foto. Natuurlijk koos ik een mooie foto van de hondjes uit, en ik koos voor het formaat 90 x 60.
Hij kwam net voor mijn operatie binnen, wat mij betreft mooi op tijd dus. De levertijd is volgens de website 21 dagen, maar hij was er zelfs al iets sneller. Het doek was wel heel groot, ik wist natuurlijk wat ik besteld had, maar toen hij eenmaal uitgerold op tafel lag zag ik pas echt hóé groot.
Het was al even geleden dat ik een diamond painting had gemaakt, maar ik vind het een heerlijk rustgevend werkje om te doen. Uiteindelijk ben ik hier iets meer dan twee maanden mee bezig geweest, maar wat is hij mooi geworden! Hij lijkt precies op een glimmende versie van de foto die ik had gekozen. Waar ik bij het openen van het pakket over sommige kleurtjes nog mijn twijfels had bleken ze bij nader inzien perfect te kloppen.
Ik ben er erg blij mee. Er komt een lijst naar me toe en dan krijgt hij een mooi plekje in huis. Ik heb nu al zin in mijn volgende, iets kleinere, project, een op nummer verven van één van mijn natuurfoto’s. Ik ben benieuwd hoe die eruit gaat zien. Ik laat hem natuurlijk zien als hij klaar is. 
Ben je zelf nog op zoek naar een persoonlijk cadeau voor jezelf of voor een ander, kijk dan zeker eens bij Fotocadeau.nl, hier kun je vast iets moois vinden. Ook als je niet van priegelwerk houdt zijn er genoeg cadeaus die je met je eigen foto kunt personaliseren, voor ieder wat wils dus. 

Een gedachte over “Diamond painting | Nina, Macho en Gipsy

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.