Kerstshow Intratuin Geleen

Een paar weken geleden deden we een kleine tour langs verschillende tuincentra, en zo zagen we opeens een heleboel kerstshows. Het zal niemand ontgaan zijn dat we weer in lockdown gaan, dus wie nog niets gezien heeft: het kan helaas niet meer. Maar gelukkig hebben we de foto’s nog!

Intratuin Geleen werd ons aangeraden, vooral vanwege de mooie bovenverdieping, en dat was niet overdreven. Het nadeel van de bovenverdieping was dat je er niet met het karretje naar toe kunt, maar mooi om te zien was het zeker. Dit sprookjesachtige tafereel was mijn favoriet.

Maar ook dit gezellige kerstfeest was prachtig om te zien. Onze eigen boom heb ik het liefst zo bont mogelijk, maar dit gestylede hoekje met zwart, wit en goud zag er ook erg mooi uit.

En ook hier zag je weer veel van dit soort knusse hoekjes.

Bij binnenkomst werden we begroet door deze gezellige beestenboel, en natuurlijk was er een plek waar je iets kon doneren aan een goed doel. Welk doel ben ik even kwijt, volgens mij was het iets lokaals.

En natuurlijk ontbrak ook hier het klassieke kerstdorp niet. Ik vind al die huisjes altijd zo leuk om te zien, en hoewel ze bij ieder tuincentrum zo’n beetje hetzelfde verkopen maken ze er toch allemaal weer net iets anders van.

2 gedachtes over “Kerstshow Intratuin Geleen

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.