Dit was… november ♥

Qua weer was november eigenlijk maar een trieste, grijze maand, maar ondanks dat heb ik er wel van genoten. Ik kreeg een paar keer goed nieuws (waar ik misschien later nog wel meer over deel), en we deden leuke dingen.

Wat gebeurde er allemaal in november?
Ik schreef natuurlijk een hoop, maar ik nam ook de tijd om een begin te maken met de kerstkaartjes voor dit jaar. We wandelden lekker met de hondjes, we gingen er even tussenuit en we deden een kleine tuincentrumtour waarbij we verschillende kerstshows bezochten. De eerste kerstspullen zijn gekocht.
Het weer was een beetje jammer, maar ik merk dat ik toch ook wel weer een beetje begin te wennen aan de knusse donkere dagen. Ieder seizoen heeft ook wel wat.

Food!
Qua eten was de maand niet bijzonder, maar we zijn wel een paar keer bij het pannenkoekenhuis geweest, en we gingen tijdens onze mini-break een avond pizza eten. Vanwege één van de mooie nieuwtjes die ik kreeg bakte ik ook nog een lekker appeltaartje, die vind ik in de herfst en de winter toch altijd extra lekker.

Boeken
Ik las deze maand ‘De beller op lijn vier’ uit, ik las ‘Zwarte koffie, macchiato en takkenthee’ van Jacodine van der Velde, de drie delen van ‘Onder de Franse zon’ van Astrid Harrewijn, ‘De ballade van slangen en zangvogels’ van Suzanne Collins, ‘De dochters van Hotel Flanagans’ van Asa Hellberg, ‘Vergif’ van Jennifer Donnely, ‘Scones en spotlights’, ‘Polaroids en poederdozen’ en ‘Marathons en mokkataart’ van Susan Muskee en ‘Twaalf dagen voor Kerst’ van Jenny Bayliss. Een lekker leesmaandje dus, in totaal zit ik nu op 96 boeken voor dit jaar.

1 Second Every Day
En natuurlijk heb ik ook deze maand een filmpje, enjoy!

Hoe was jouw maand?

2 gedachtes over “Dit was… november ♥

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.