Augustus mini-bucketlist

Juli vloog voorbij. Ik heb een heerlijk relaxte maand gehad. Ik heb ook niet zoveel aan mijn maanddoelen gedacht helaas, maar goed, ik heb wel genoten van het ‘niks moeten’.

Foto door Jess Bailey Designs op Pexels.com

Ik wilde deze maand minstens eens per week naar de sportschool, maar helaas, ik heb de flow nog niet weer gevonden. Ik bedoel het niet als excuus, maar ik blijf het lastig vinden om niet even spontaan te kunnen gaan, omdat je moet reserveren. Maar er is ruimte genoeg hoor, dus dat is niet dé reden dat het niet gelukt is.
Zwemmen is wel gelukt, ik heb een paar keer een heerlijke frisse duik genomen. En dat is natuurlijk ook sporten.
Tot slot wilde ik me wat meer verdiepen in wintergroenten. Ik heb inmiddels het één en ander gekocht, en ik ben heel benieuwd wat het gaat worden.

Nieuwe maand, nieuwe doelen:

♥ Het lunchwandelen weer oppakken. Op kantoor ging ik regelmatig even naar buiten in mijn pauzes, even de benen strekken. Sinds ik thuis werk doe ik dat bij vlagen, maar veel minder dan ik zou willen. Ik wil het wel weer oppakken, want het doet me zo goed om tussendoor even in beweging te komen.

♥ Meer sparen. Ik wil geen bedrag vastleggen, maar ik wil graag iets meer sparen dan ik momenteel doe. En ik denk dat daar de komende maand wel ruimte voor is.

♥ Die rommella weer een keer opruimen. Bijna iedereen heeft volgens mij wel zo’n la, die je regelmatig maar veel te weinig ondersteboven keert en waar zich iedere keer weer een berg troep verzamelt. Het is hoog tijd om de mijne weer eens flink op te ruimen.

Wat zijn jouw plannen deze maand?

3 gedachtes over “Augustus mini-bucketlist

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.