Juni mini-bucketlist

Mei ging best hard, voor je het weet is het alweer juni en is het jaar al weer bijna half voorbij. Ik had voor deze maand geen grootse plannen, en het meeste is me dan ook wel gelukt. Kijk je mee?

Foto door Boris Pavlikovsky op Pexels.com

Ik wilde deze maand graag iets uit de tuin eten, en dat is gelukt. Al vrij vroeg in de maand zelfs kon ik de eerste pan spinazie oogsten, en het heeft ons heerlijk gesmaakt. Ook de paksoi is inmiddels geoogst, maar die is nog ingevroren.
We wilden ook graag een dagje uit, en dat werd een heerlijk dagje strand. Er viel wel wat regen, maar tussen de buien door was het heerlijk.
Het enige waar het niet van gekomen is is dat suptochtje. Het was de hele maand zó nat, en net dat laatste weekend, toen het eindelijk droog werd, waren er al andere plannen.

Dus, al met al is de score wel oke. Tijd voor nieuwe doelen.

♥ Dat suptochtje neem ik gewoon mee. Tijd, goede weersvooruitzichten, dat moet helemaal goedkomen deze maand.

♥ Een nieuwe wandelplek ontdekken. Meestal gaan we met de hondjes naar hetzelfde bos, met af en toe een uitstapje naar een andere plek. Hoewel ‘ons’ bos echt heerlijk is vind ik het ook leuk om andere plekken te ontdekken, dus deze maand wil ik zeker een keer zo’n uitstapje maken.

♥ Me een beetje verdiepen in wintergroenten. Ik heb al jaren een moestuintje, maar in de winter ligt het er maar een beetje bij. Nu we dat gedeelte flink hebben uitgebreid wil ik hier ook in de winter wel iets meer mee doen, maar veel verder dan boerenkool kom ik nog niet. Maar er is vast meer wat het in de winter goed doet.

Wat zijn jouw plannen voor deze maand?

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.