Gewoon even kletsen

En toen was het zomaar weer even geleden dat ik iets liet horen. Waarom, geen idee eigenlijk, want hier gebeurt niet zoveel. Ik ben vooral heel erg toe aan zon en echt lenteweer.

Foto door Alexandr Podvalny op Pexels.com

Hoewel dit weer wel ontzettend goed is voor de moestuin, want wat gaat alles lekker. De rucola zelfs iets té lekker, want dat werd zoveel dat ik het niet allemaal op kon eten voordat het ging doorschieten. Zelf ga ik toch iets minder lekker op dit weer, geef mij maar zon. Ik hoop dat er dit weekend nog een beetje zon gaat komen.
Ik ben wel blij dat er steeds iets meer mag en kan. We hebben al een middag heerlijk op het terras gezeten, en vanmorgen was ik eindelijk weer een keer in de sportschool. Eigenlijk had ik vorige week al een reservering, meteen voor de eerste openingsdag, maar toen kwam er toch iets tussen. De dag daarop was alles vol, en voor de vrijdag kon ik alleen nog maar heel vroeg. Maar echt heel erg vroeg, denk vijf uur in de ochtend, dat vond ik toch een beetje té. Omdat er maar 30 mensen tegelijk naar binnen mogen is het lastiger om een reservering te krijgen. Maar voor vandaag was het dan toch gelukt, en wat was het weer lekker.
Ik ontdekte ook een nieuw online spelletje, Taonga Island Farm. Ik kwam er min of meer per ongeluk terecht, ik klikte op een facebookreclame voor een spel met puzzels, maar in plaats daarvan was het dit spel. Eigenlijk was ik heel teleurgesteld want de reclame had helemaal niks met het spelletje te maken en ik vond het stom dat ze je op die manier misleiden. Maar het bleek zo’n boerderijspelletje te zijn waar ik stiekem een beetje een zwak voor heb en zo bleef ik toch hangen. Is het ze verdorie toch gelukt, de rotzakken.
Verder is het hier allemaal niet zo spannend eigenlijk. Ik werk, nog altijd thuis, ben inmiddels bijna door Heartbreak High op Netflix heen en tussen de buien door wandelen we graag even met de hondjes in het bos. Ik was trouwens wel verbaasd hoe weinig ik me eigenlijk nog herinnerde van Heartbreak High. Voor mijn gevoel had ik het grootste deel van de serie wel gezien vroeger, maar vooral van de eerste seizoenen was er veel nieuw. Ook wel leuk hoor, dan is het toch een beetje verrassend. Ik ga zo lekker verder kijken.

Hoe is het met jullie?

Een gedachte over “Gewoon even kletsen

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.