New in | Ik heb eindelijk een SUP board!

Al een paar jaar zeg ik dat ik graag een SUP board zou willen, maar het was er nog niet eerder van gekomen. Vorig jaar was het mede door corona opeens heel populair en waren de boards overal uitverkocht of onbetaalbaar, maar dit jaar was ik er op tijd bij.

Net voor het weekend werd hij bezorgd, en ik heb hem natuurlijk meteen uitgepakt. Er zit ook een kajakzitje bij, zodat ik hem zowel zittend als staand kan gebruiken.
“Moet je hem ook nog zelf opblazen?” vroeg Lief verbaasd. Eh, ja dus, ik koos inderdaad voor een opblaasbare. Omdat die betaalbaarder zijn, maar vooral ook omdat die makkelijker vervoerd en opgeslagen kan worden.
Ik kan niet wachten tot het water iets warmer gaat worden. Ik heb zo’n vermoeden dat ik daar nog wel een paar keer in terecht ga komen, en ik heb nog geen wetsuit, dus dat is toch echt nog te koud. Maar de voorpret is al leuk, ik ben al druk op zoek naar leuke routes om te SUPpen.

4 gedachtes over “New in | Ik heb eindelijk een SUP board!

  1. Ooh super leuk!!! Je gaat hier veel plezier aan beleven! Wilde hem ook al een paar jaar hebben en toen Corona vorig jaar opeens op kwam duiken heb ik mijzelf dit cadeau gedaan en wat een plezier heb ik hier van gehad. (inmiddels wel een elektrische pomp er bij gekocht zodat ik meer energie overhou voor op het water haha )

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.