Vega-test | Worst II

Ik plaatste al eerder een post met verschillende vegetarische worsten die ik had geproefd, maar er komen steeds meer nieuwe producten bij en inmiddels heb ik weer een aantal worsten kunnen proeven. En ze worden steeds beter!

Incredible Bratwurst en Incredible Chorizo
Allereerst, als je niet van ‘net echt’ houdt, dan kun je deze beter laten liggen. Ik hou daar wel van, dus deze horen inmiddels allebei echt bij mijn favorieten. Allebei erg smaakvol en met een goede structuur. De chorizo is lekker pittig. Ik kende chorizo eigenlijk alleen als plakjes op een borrelplank en daar is dit natuurlijk niet mee te vergelijken, maar als braadworst vind ik hem erg geslaagd. Ze zijn lekker op de barbecue, maar ook gewoon uit de braadpan.
★★★★★

AH Grillworst stuk bestellen | Albert Heijn

Vegan Grillworst AH
Grillworst was altijd één van mijn favorieten op de borrelplank, dus ik hoopte al erg lang dat daar een keer een vegavariant van zou komen. De AH is de eerste die dat voor elkaar heeft gekregen, en hij smaakt erg goed. Van mij had hij nog iets pittiger gemogen, maar verder is hij precies zoals ik me grillworst herinner. Als ze hier ook nog een ‘kaas’variant van maken zou het helemaal perfect zijn.
★★★★☆

Like Meat Like Curry Sausage 200g

Like Meat Curryworst
Deze haalde ik eerder altijd in Duitsland, daarom heb ik ze nog niet eerder laten zien. Daar kan ik ze al tijden niet meer vinden, maar inmiddels verkoopt onze eigen Jumbo dit. Ze horen al erg lang bij mijn favorieten. Een lekker, pittig curryworstje, iets heel anders dan een braadworst. Vooral op de barbecue vind ik ze erg lekker, maar uit de koekenpan op een broodje doet hij het ook erg goed.
★★★★★

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.