Februari mini-bucketlist

Januari stond wat doelen betreft een beetje in het teken van terug naar de basis en goed voor mezelf zorgen, en eigenlijk beviel dat heel goed. Mooi om vast te houden voor februari dus.

Foto door Skitterphoto op Pexels.com

Eerst even een terugblik op de doelen van de afgelopen maand. Ik wilde terug naar de basis qua eten en drinken en dat is gelukt. Natuurlijk heb ik ook wel eens iets ongezonds gegeten, maar over de hele maand genomen was het wel in balans, en dat was de bedoeling. Meer bewegen was nog wel voor verbetering vatbaar, maar we hebben wel veel gewandeld.
Ik wilde ook niet meer naar schermen kijken voor het slapen gaan. Ik merkte dat ik hierin aan het eind van de maand wel een beetje minder consequent werd, maar ook hier ben ik zeker niet ontevreden over.
Tot slot wilde ik weer eens de tijd nemen om iets te maken. Ik maakte minder dan ik eigenlijk van plan was, maar er kwamen wel een paar kaartjes uit mijn vingers.

Nieuwe maand, nieuwe doelen, nog een keer vooral in het teken van selfcare.

♥ Echt weer meer gaan sporten. Ik merk toch dat ik de motivatie mis zonder de sportschool. Daarom ga ik deze week een proefles bootcamp volgen, en wie weet smaakt dat naar meer. En zo niet, dan wil ik toch vaker thuis iets fanatieks gaan doen.

♥ Een relaxdagje voor mezelf houden. De sauna zit er voorlopig nog niet in, maar een dag niks moeten en de tijd nemen voor een lekker maskertje en een mooi lakje op mijn nagels, dat zou toch moeten lukken. Zeker nu ik het al een tijdje niet bij anderen mag doen.

♥ Starten met de moestuin. Ik heb al zaden in huis, en zo veel zin om weer te beginnen. Deze maand kan ik natuurlijk de bakken alvast in orde maken, en er zijn al wat dingen die aan het eind van de maand de grond in kunnen.

Wat wil jij deze maand gaan doen?

4 gedachtes over “Februari mini-bucketlist

  1. Eigenlijk nul plannen, gezien de maatregelen nog. kortom net als elke maand, of week, we zien wel waar het schip strand. Zolang de winkels ook nog dicht zijn, kan ik mijn plannen ook nog niet echt goed realiseren, aangezien ik weiger om online te gaan bestellen.

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.