September mini-bucketlist

Het is alweer september, en het lijkt de laatste dagen wel herfst. Daar was ik nog helemaal niet aan toe, ik mis de zomer nu al. Gelukkig kunnen er nog best een paar mooie nazomerdagen komen.

Foto door Jake Colvin op Pexels.com | Een nieuwe maand betekent natuurlijk tijd om mijn maanddoelen te reviewen en nieuwe op te stellen.
In augustus wilde ik sparen, een minuut hoepelen en een nieuw recept uitproberen. Sparen is gelukt. Niet zoveel als ik hoopte want een deel van het gespaarde geld is alweer uitgegeven, maar er is gespaard.
Het hoepelen haalde ik op de valreep. Gisteren lukte het me eindelijk om dat ding een minuut hoog te houden. Op naar de tien!
Van een nieuw recept is het niet gekomen. Ja, vanmiddag, maar dat telt natuurlijk niet meer.

Nieuwe maand, nieuwe doelen:

♥ Opbouwend wandelen. Geen idee hoe het zal gaan, maar als de hechtingen uit mijn teen zijn en ik mijn voet weer in een schoen krijg wil ik toch voorzichtig weer een beetje gaan wandelen.

♥ De doos onder het bed opruimen. Die doos die bijna iedereen wel heeft volgens mij, vol met spullen die uitgezocht moeten worden, een plekje moeten krijgen of gewoon weg moeten.

♥ Een herfststukje maken. Doe ik ieder jaar, en het wordt er wel weer tijd voor.

Wat wil jij doen deze maand?

3 gedachtes over “September mini-bucketlist

  1. Het enige wat voor mij vast staat om te gaan doen in de komende maand, is het nieuwe huisje zien van mijn dochter, iets te haken voor haar, als ze tenminste iets gaat kiezen eindelijk, hahaha En mijn kleinzoon lekker knuffelen.

    De rest, komt zoals het komt 😉

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.