Gewoon even kletsen

Vanmiddag heb ik mijn werkcomputer afgesloten en opgeruimd voor een extra lang weekend. Goed, na het afsluiten was ik in huis nog druk met van alles, maar inmiddels zit ik toch echt op de bank.

pexels-photo-1089168.jpeg

Foto door Nathan Cowley op Pexels.com | Eigenlijk zou ik deze en vorige week zomervakantie hebben, maar toen we vanuit het werk het aanbod kregen om de uren weer in te leveren heb ik dat gedaan, met uitzondering van dit lange weekend. Alles wat ik van plan was in de vakantie was afgelast, en ik werk toch thuis, dus ik vond het niet erg om door te werken. Dan kan ik later in het jaar nog een keer vakantie nemen, als er misschien iets meer mogelijk is. Een lang weekend wilde ik wel graag houden, want ik wilde toch wel even ‘pauze’, even alles los kunnen laten.
Echt grote plannen hebben we nog niet, morgen is mijn vader jarig en vrijdag wordt het heel warm, dus dat zal wel een dagje Tuinesië worden. Wat ook helemaal niet vervelend is, gewoon een dagje niks. Later het weekend misschien nog een dagje ergens naartoe, maar dat zien we nog wel. Ik ga in ieder geval lekker genieten van mijn minivakantie.
Vorig weekend heb ik voor het eerst sinds tijden weer eens ouderwets Rummikub gespeeld. Lief heeft altijd beweert niet van spelletjes te houden, maar hij bleek het hartstikke leuk te vinden, dus dat gaan we zeker vaker doen.
De moestuin doet het ook erg goed. Ze moeten nog rood worden, maar ik heb nu al meer tomaten dan ik zo opkan, dus lekkere recepten zijn welkom. Pastasaus, soep en quiche staan al op mijn lijstje.

Hoe is het met jullie?

2 gedachtes over “Gewoon even kletsen

  1. Hier is alles goed, het gaat zijn gangetje, met soms een rotgang, hahahaha tijd vliegt voorbij!

    Van jouw vriend en spelletjes, het hangt er ook vanaf wie je tegenstander(s) zijn, ik hou ook van spelletjes spelen, maar ja, er moet een flow in zitten voor mij, en daarbij, iedereen moet tegen zijn verlies kunnen bladiebla… sommigen nemen het gewoon te serieus en dan vind ik het ook niet leuk.

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.