Juli mini-bucketlist

Juni ging een stuk sneller voorbij dan de afgelopen maanden, er gebeurde ook weer veel meer. Voor het eerst dit jaar vloog de maand voorbij.

pexels-photo-46710.jpeg

Foto door Nitin Dhumal op Pexels.com | Ik had deze maand maar twee doelen, en daar is precies niks van terecht gekomen. Ik wilde een projectje afmaken, en ik wilde een keer gaan zwemmen. Het project schoot er een beetje bij in, zwemmen bleek erg duur en ingewikkeld met alle regels en van buiten zwemmen is het ook niet gekomen.
Is dat erg? Ik vind van niet, ik ben allang blij dat juni een stuk levendiger was dan de afgelopen maanden en dat er weer meer kan. Dus nee, ik vind het helemaal niet erg dat deze doelen niet gelukt zijn, want dat betekent dat er weer ruimte was voor andere dingen.

Voor juli heb ik natuurlijk weer nieuwe doelen:

♥ Naar de sportschool! Ik heb er zo naar uitgekeken, maar morgen gaan de sportscholen weer open. Donderdagochtend om 7 uur sta ik er weer. Ik wil het liefst terug naar de 2 – 4 keer per week die ik voor de coronacrisis haalde, maar ik zet het doel even op 1x per week. Het is tenslotte nog even afwachten hoe het gaat lopen met het reserveren.

♥ Uit eten. Nu het allemaal steeds een beetje soepeler wordt en de restaurants weer open zijn wil ik graag weer een keer uit eten. Dat is al erg lang geleden, en bovendien wil ik de restaurants graag steunen.

♥ Vooruit bloggen. Vorige maand ben ik veel offline geweest, en vooruit schrijven doe ik zelden. Dat resulteerde in vier blogposts in een hele maand, terwijl ik eigenlijk wel veel meer inspiratie had. Ik wil dus meer vooruit schrijven op de momenten dat ik wel zin heb om de laptop te pakken.

 

 

2 gedachtes over “Juli mini-bucketlist

 1. Kortom, jouw doel om te gaan zwemmen heb ik al 3x gehaald in de maand juni.. gewoon lekker buiten trouwens ook nog, hahaha Ik wens jou toe dat je een keer kunt gaan zwemmen, binnen of buiten, binnen laat ik lekker even gaan, maar ik heb hier water genoeg om mij heen 😉

  Gisteren toevallig met Northflix op een terras gezeten, voor koffie/thee, lekker bij gekletst, uit eten, hebben we ook al gedaan al was het een pizza…

  Varen hebben we al gedaan, en vooruit schrijven, ja doen Jenn! Echt, dat is zo handig juist, je kunt inplannen en klaar. Zo zonde als je het laat gaan. Ik heb het bijna de hele maand mei en juni gedaan, gewoon voor een dag of 3 a 4, en dan op mijn gemak telkens weer 1 of twee, nu even niet, maar wil dit wel weer oppakken.

  X

  Like

 2. Fijn hè, dat er weer meer kan en dat zo’n maand daardoor ineens weer een stuk levendiger is! Succes met sporten. Mijn sportschool is helaas failliet gegaan tijdens de coronacrisis, dus ik moet op zoek naar iets nieuws.

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.