Juni mini-bucketlist

Zo, het maandoverzicht een dag te vroeg en de maanddoelen een dag te laat, het gaat lekker hier, haha. Mei was best snel voorbij, maar ik was mijn maanddoelen deze maand eigenlijk een beetje vergeten. Toch viel mijn ‘score’ me eigenlijk alles mee.

sunflower-sun-summer-yellow.jpg

Foto door Pixabay op Pexels.com | Ik wilde nog een maand iedere dag bewegen, en dat is zo goed als gelukt. Er zijn nog dagen geweest waarop we flink geklust hebben, en als ik die ook meeneem dan kan ik deze afvinken.
Daarnaast wilde ik een nieuw recept proberen, en de soep van aspergeschillen viel behoorlijk in de smaak.
Tot slot wilde ik de broodbakmachine uitproberen, maar daar is het helaas niet van gekomen.

Nieuwe maand, nieuwe doelen.

♥ Een projectje wat ik nog niet kan delen afmaken. Sorry!

♥ Zwemmen! Ik heb zo veel zin om te zwemmen, en nu de zwembaden weer voorzichtig open zijn moet dat een keer lukken komende maand.

Ik laat het hier even bij. We zijn nog steeds voornamelijk thuis, en iedere maand ‘dagelijks bewegen’ als doel opschrijven is ook zo wat. Ik kijk wel hoe de maand verder gaat lopen.

Heb jij plannen of doelen voor de komende maand?

4 gedachtes over “Juni mini-bucketlist

 1. Tellen afspraken ook mee? hahahaha, nou ja, er liggen twee kaarten klaar die op de bus kunnen, of in elk geval eentje.

  B12 klinkiek eind juni… en fysiotherapie, eind juni, namelijk de dag erop.. dat staat op de planning, betekent dus ook weer even naar Almere. Verder klussen, wat kan, en een APK keuring voor de bus van Liefste… midden juni… dat dus.. kortom huishoudelijke dingen vooral, en net als altijd, de rest zien we wel hoe de wind waait.

  Beweging zit er sowieso in, en oh ja, ik moet even voor mijn moeder op zoek naar grote ringen van 80 cm, voor haar 2 mandala’s . Verder… we shall see, gisteren onverwachts namelijk buiten gezwommen op Laaksum, en heerlijk terras gezeten daar in de avond, gegeten, en nog even bij vrienden op bezoek in hun chalet, weer even verderop van Laaksum.

  X

  Like

 2. Ik doe het nog even rustig aan. Wat vrienden en familie weerzien die ik sinds het begin van de coronacrisis niet gezien heb, en vooral zo snel mogelijk beter worden en hopelijk weer af en toe naar mijn werk. Als dat lukt ben ik al blij 🙂

  Like

 3. Ik vind het zo’n goed idee om elke maand kleine doelen op te stellen! Ik denk dat ik ook zoiets ga doen, veel behapbaarder dan een ‘New year, new me’ doelenlijstje. Succes met klussen 🙂

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.