Moestuin update

Vorige maand heb ik een heleboel gezaaid in de moestuin, en het gaat als een trein. Ik ben alleen vergeten wat ik waar neergezet heb, dus sommige dingen zijn een complete verrassing.

img_0399

Dit is in ieder geval een ‘wortelmix’. Geen idee wat ik me daarbij moet voorstellen, maar ik vermoed zoiets. Ik heb nog nooit andere wortels gegeten dan de oranje, dus ik ben heel benieuwd.

img_0401

De spinazie liet zich al heel snel zien. Dit vind ik toch wel één van de makkelijkste groentes om te kweken.

Links is courgette of komkommer. Rechts ook. Van de één is er veel bovengekomen, van de ander tot nu toe 1. Maar die kwam ook behoorlijk later, dus misschien komt er nog wel meer.

img_0403

Dit zijn waarschijnlijk meloenen, en paprika’s en pepers.

Ook de kruiden gaan erg lekker. In de linkerbak staat een mix. Peterselie, ik gok op basilicum, en wat er helemaal rechts staat ben ik nog niet uit. De bieslook rechts doet het al jaren goed.

img_0397

Dit lijkt me sla, linksonderin komen de tomaten, en verder staat hier iets met hele schattige blaadjes, maar geen idee wat het is. En een minibrandnetel, die hoort daar niet.

img_0402

En de radijsjes gaan ook ontzettend hard.

Heb jij een moestuin? Hoe gaat het daar?

7 gedachtes over “Moestuin update

  1. Nee, ik heb geen moestuin dit jaar, AH had geen moestuintjes dit jaar, dussssss 😉 Wel heb ik een tip voor jou, ik ga ervan uit dat je het vanuit zakjes hebt gezaaid, waar op staat wat het is. Voortaan, sateprikkertje door het zakje heen, en in de grond zetten. Net als een zeil van een schip dat effect doorheen prikken dus…

    X

    Like

  2. Ik heb half mei pas gezaaid (na ijsheiligen). Mijn bonen, waarvan ik twijfelde of ze wel goed waren omdat mijn planten vorig jaar vol luizen zaten, zijn inmiddels allemaal ontkiemd (wel een beetje jammer dat ik er eentje per ongeluk doormidden heb gestoken maar vooruit). Op de courgettes wacht ik nog. Voor meer heb ik geen ruimte helaas.

    Je plantjes staan wel erg dicht op elkaar, wat ga je daarmee doen?

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.