Mei mini bucketlist

Voor april stelde ik ‘quarantainedoelen’, want we moeten nog steeds zoveel mogelijk thuis blijven. De maand duurde voor mijn gevoel ook erg lang, maar gelukkig hadden we er wel lekker weer bij.

landscape nature flowers summer
Foto door Pixabay op Pexels.com

Foto door Pixabay op Pexels.com | Ik wilde in april iedere dag iets aan beweging doen. En dat is gelukt, al was het de ene dag iets meer dan de andere. Oke, ik heb twee dagen gemist, maar dat waren dagen waarop ik druk was met schilderen en zware dingen verplaatsen, dus die tel ik gewoon mee, dat was intensiever dan mijn portie beweging op sommige andere dagen. Ik heb ook het hoepelen weer opgepakt, en dat gaat steeds een beetje beter.
Daarnaast wilde ik graag een uitgebreide maaltijd op tafel zetten, omdat we niet uit eten kunnen. Nou kookte ik in deze tijd sowieso vaak al iets uitgebreider dan normaal, en het is me zeker gelukt om een paar keer een uitgebreide maaltijd op tafel te zetten. Alleen dat luxe opgemaakte toetje, dat werd toch meestal ijs in een soepkom. Half gelukt.
Als laatste wilde ik Duolingo weer oppakken, en op de valreep is dat gelukt. Althans, gisteravond heb ik nog snel een lesje Frans gedaan zodat ik deze toch kon afvinken. Maar ik ga er wel mee verder.

Mei zal niet veel spannender gaan worden dan april verwacht ik, en ik vind het best lastig om nu doelen op te stellen. We hebben ook al zo veel opgeknapt en opgeruimd. Ik hou het deze maand bij deze drie:

♥ Het dagelijks bewegen wil ik vasthouden. In april merkte ik dat het toch als een stok achter de deur werkt om dit als doel te stellen, dus dat doe ik gewoon nog een maand.

♥ Ik wil ook een nieuw recept uitproberen. Ik heb zoveel in mijn hoofd wat ik nog een keer wil proberen, dat zou moeten lukken deze maand.

♥ Ik wil de broodbakmachine uitproberen.

Wat zijn jouw plannen voor de komende maand?

2 gedachtes over “Mei mini bucketlist

  1. Plannen? Ik ben gisteren, 1 mei op de weegschaal gaan staan en heb als doel om wat (niet alleen corona) kilo’s kwijt te raken. Dus minder snoepen en iets meer bewegen…

    Like

  2. hahahaha plannen… heb ik die ooit gehad? Normaal zou ik nu zeggen voor de maand mei…. verjaardag vieren van dochter, en moederdag natuurlijk dus mijn moeder ergens even opzoeken, niet perse op moederdag maar gewoon… thuis mijn kaars aansteken op 4 mei en zien branden tot 8 mei… nu dus even niet.

    De enige plannen die ik heb, is haken, bloggen denk ik, en klussen, opruimen, huishouden, met mooi weer, erop uit trekken met camera… en de boodschappen… koken. TIP voor toetjes, kijk eens naar de ouderwetse kookpudding, die moet je wel ’s morgens maken dan, want die moet afkoelen en dan in de koelkast voor in de avond….

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.